LÖYDÄ UUSI VIROLAINEN IHONHOITOSUOSIKKI

Esittelyssä kauneustoimittajan neljä virolaista kosmetiikkasuosikkia. Jo näiden brändien vuoksi kannattaa tehdä viikonloppumatka etelänaapuriin. 

MYRT

Virolainen MYRT valmistaa ihania ylellisiä saunaöljyjä ja -tuoksuja sekä aromaterapeuttisia suihkeita ja suihkuöljyjä. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä merkki taitaa erinomaisesti niin kehoon kuin mieleen vaikuttavat tuoksut ja eteeriset öljyt. Tuotteita on helppo tilata verkkokaupasta suoraan kotiin tai ottaa syyksi viikonloppumatkalle Tallinnaan. Wellness Aromatic Spray -suihke löysi tiensä työpöydällemme virkistävän vaikutuksensa ansiosta. Eukalyptusta sisältävä suihke viilentää ihanasti iholla tai sitä voi suihkia raikastamaan vuodevaatteita tai toimistotilan ilmaa. 

NURME

Meilläkin jo tunnetumpi Nurme ei ehkä ole uusi tuttavuus kaikille, sillä sarjaa myydään kotimaisissa verkkokaupoissakin. Nurme on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka on monelle tuttu esimerkiksi käsintehdyistä saippuoista. Kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja suurin osa merkin tuotteista on valmistettu käsin. Perheyrityksen arvot ovat henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa, joten tuotevalikoima on laaja, kattaen kehonhoitoa aromaterapeuttisista öljyistä vartalovoiteisiin. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi koivunlehtisaippuaa, joka muistuttaa kesästä ympäri vuoden, tai ihoa tehokkaasti ravitsevaa avokado-vartalovoita. Vartalovoi on tehokas sekoitus avokado- ja kookosöljyä, sheavoita ja oliivivahaa, joka säilyttää ihon pehmeänä ja kosteutettuna varmasti kovimmillakin pakkasilla. 

OMA

Luonnonkosmetiikkamerkki Oma valmistaa hemmottelevia vartalotuotteita kotimaassaan Virossa. Täysin luonnollisista raaka-aineista valmistetut tuotteet puhuttelevat laadukkaan INCI-listansa ja silti edullisen hintansa vuoksi. Erityisesti huulivoiteet ovat merkistä suosikkejamme; makuja on useita ja voiteen saa sävyllä tai ilman. Huulia kosteuttavina ja hoitavina ainesosina ovat sheavoide, mehiläisvaha, avokadoöljy ja greipinsiemenöljy. Vihreän teen tuoksuinen voide on tälläkin hetkellä kovassa kulutuksessa. 

ELLI -tuoksukynttilät

Sisäinen hyvinvointi on jo niin suuri kauneustrendi, että laskemme Virossa käsityönä valmistetut Elli-kynttilät yhdeksi suosikiksemme. Sataprosenttisia soijavahakynttilöitä löydät useassa eri tuoksussa. Oma suosikkimme on kuin puhtaalta pyykiltä tuoksuva peony-kynttilä. Kynttilöitä voi tilata nettikaupasta, mutta tallinnalainen Tali Design -liike jälleenmyy niitä. Tali Design on ehdottomasti vierailemisen arvoinen konseptiliike urbaanin ja mielenkiintoisen Telliskiven alueella. 

 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ