LÖYDÄ UUSI MUOTIBRÄNDI – ESITTELYSSÄ HÁLO & PEET DULLAERT

Kaksi tuoretta suosikkimerkkiä Suomesta ja Hollannista.

HÁLO
Suomimuoti sai uuden ylpeydenaiheen tämän vuoden keväänä, kun Hálo lanseerattiin Jukka Puljujärven ja Marta Valtovirran toimesta. Suomalaisen luonnon ja Lapin mystiikan ympärille teemoittuva brändi toimii see-now-buy-now periaatteella, myyden samanaikaisesti kaikkien vuodenaikojen mallistoja laadun, kestävyyden ja pitkäikäisen käyttöajattelun pohjalta. Brändin esikoiskokoelma on naisellinen ja aikaa kestävä, mutta myös monella tapaa ajankohtainen, yhdistäessään onnistuneesti linjakkaan skandiminimalismin kansainvälisiin trendivivahteisiin. Mallisto on suomalaisella mittapuulla kaupallinen, eheä ja helposti lähestyttävä – siksi Hálolla on vahvat edellytykset menestyä myös ulkomaanmarkkinoilla. 

Tutustu ainakin: Kaarna ja Kajo -mallistoihin, Reidar Särestöniemen printteihin, Ruskan kukkakuosiin ja Usvan silkkiasuihin, villakangastakkeihin.
Lue lisää ja osta: Halofromnorth.com

PEET DULLAERT
Jos lukeudut Acne Studiosin fanikerhoon, tässä voi hyvinkin olla seuraava luottomerkkisi. Hollannista kotoisin oleva, suunnittelija Peet Dullaertin nimeä kantava brändi on rosoisen persoonallinen yhdistelmä maskuliinisia vaikutteita ja naisellisia leikkauksia. Suunnittajan selkeä visio näkyy androgyynisenä ulostulona, joka välittyy kauttaaltaan läpi vaatemalliston: upeat poimutetut mekot, frakkitakit ja neuleet paritetaan jykeviin pistokkaisiin ja luontoteemaisiin koruihin. Brändin hintataso erityisesti vaatteiden osalta on eksklusiivinen, mutta lookbook toiminee oivana inspiraationlähteenä myös vailla ostosuunnitelmia oleville.

Tutustu ainakin: Vaatevalikoimaan ja koruihin.
Lue lisää ja osta: Peetdullaert.com


Photos / Courtesy of the brands 

Kommentit (0)

INSPIRAATIO: 5 ARKIMEIKKIÄ TOIMISTOON
Meikki-ideoita maanantaista perjantaihin. 
LUE LISÄÄ
LONG LIVE PHOEBE PHILO! CÉLINEN MENESTYSTARINA
Phoebe Philon tähtihetket, joilla hän muutti muotimaailmaa ja nosti Célinen tuntemattomasta ranskalaistalosta globaaliksi muotimahdiksi.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: TAMMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
IHON SELVIYTYMISOPAS TALVEEN: OSA 2
Kaikki mitä ihosi tarvitsee pitkästä talvesta selviytymiseen.
LUE LISÄÄ