LÖYDÄ UUSI MEIKKIBRÄNDI: KORENTO COSMETICS

Suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki Flow Cosmetics laajensi osaamisensa tällä viikolla myös meikkeihin. 

Tällä viikolla kotimainen Flow Cosmetics laajensi osaamisensa luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteista täysin luonnolliseen värikosmetiikkaan. Perheyrityksenä toimiva Flow on tunnettu muun muassa ihanista palasaippuoista, vartalovoiteista ja kuorintatuotteista. Ihonhoitotuotteet ovat korkealaatuisia, super tehokkaita ja aina aivan super ihanan tuoksuisia (tärkeä yksityiskohta!). Korkealaatuiset ekosertifioidut raaka-aineet ovat tuotteiden perusta ja merkin tuotteiden koko valmistusprosessi tapahtuu Suomessa. Toimivan ihonhoitotuotteiden paletin jälkeen nyt oli aika laajentaa osaamista myös värikosmetiikkaan. 

Korento meikkisarja aloitti meikkihyllyjen valloituksen meikkivoiteilla ja muilla heleän meikkipohjan luottotuotteilla. Korennon lähtökohtana on vastata toimivuudeltaan synteettisten meikkien ominaisuuksiin, tinkimättä luonnollisista ainesosista. Meikkipohjaan vaihtoehtoina on seerumimeikkivoide, voidemainen meikkipohja sekä mineraalimeikkipuuteri. Sekä seerumimeikkivoide että voidemainen meikkipohja sisältävät antioksidanttisen ja ihoa kosteuttavan Berry Active Complex -marjaöljy-yhdisteen, joten tuotteet ovat meikin lisäksi myös tehokasta ihonhoitoa. Sama marjaöljy-yhdistelmä toistuu myös muun muassa huuli- ja poskivärissä sekä nestemäisessä poskipunissa. Näiden tuotteiden lisäksi meikkipohjan viimeistelevänä tuotteena lanseerattiin täysin luomu irtopuuteri.

Merkin tarkoituksena on lisätä tuotteita valikoimaan jo ensi keväänä, mutta tarkan laatukontrollin läpi ei pääse mikä tahansa tuote ja siksi tuotteita lanseerataan pienissä osissa. Tuotteita valmistetaan brändin tehtaalla Riihimäellä pienissä erissä kulutuksen mukaan, joten kyseessä on täysin kotimainen tuorekosmetiikkamerkki

MEIKKIPOHJAT 

Perfecting Mineral Base - Allekirjoittanut ei lähtökohtaisesti ole lainkaan puuteristen meikkipohjien ystävä ja mineraalimeikkibuumi ei kolahtanut aikoinaan ollenkaan tähän osoitteeseen. Puuterimaisten tuotteiden - pohjoisessa ilmastossa, jossa ihoa koetellaan kylmällä viimalla ja kuivattavalla ilmastoinnilla - ei tulisi olla ensisijaisia valintoja, mutta mielipidettäni ei käytännön kokemuksen mukaan jaa kovin moni kuluttaja. Skeptikokin täytyy kuitenkin myöntää, että uudet Korennon mineraalimeikkipuuterit ovat todella keveitä ja hengittäviä. Kuivaan taipuvainen ihokaan ei näytä heti rutikuivalta puuterin levityksen jälkeen. 

Age Defying Serum Foundation - Ultrakevyt koostumus ja tehokas kosteutus seerumimeikkivoiteesta sen sijaan sopii monelle ihotyypille. Hoitavan seerumin ja luonnollisesti ihon sävyä tasoittavien pigmenttien ansiosta ennustan tästä tuotteesta monelle arjen suosikkia. Meikkivoiteen alle voi laittaa normaalisti kaikki ihonhoidon perustuotteensa tai karsia niistä yksi ja korvata tällä hoitavalla seerumilla. Meikkipohja ei korosta juonteita vaan pikemminkin jopa täyttää niitä antiosidanttien ja marjaöljy-yhdisteen vuoksi, joten tuote on ihanteellinen myös ikääntyneelle iholle. Ihosta tulee kuulas ja hehkuva ensilevityksellä. 

Berry Vitamin Cream Foundation - Kuohkeampi ja kermaisempi koostumus takaa myös enemmän peittävyyttä. Kuitenkin ihon hyvin luonnolliseksi ja hengittäväksi jättävä meikkivoide on paras valinta kun haluat virheettömän oloisen mutta kevyen meikkipohjan. Voidemainen meikkipohja soveltuu kaikille ihotyypeille, siinä on samat hoitavat ominaisuudet kuin seerumimeikkivoiteessa, mutta lopputulos on samettisen mattainen. Iho on edelleen luonnollisen hehkuva, mutta myös rasvoittuvilla alueilla pysyvyys on parempi. 

Kaikki meikkipohjat ovat vegaanisia. 

POSKIPUNAT

Lip & Cheek Tint - Voimakkaan pigmenttinen värivoide, joka soveltuu niin poskille kuin huulillekin. Levittyy parhaiten sormin, jolloin värimassa lämpiää helposti työstettäväksi sormien ja kasvojen ihon lämmöstä. Myös poskipunat sisältävät marjaöljy-yhdisteen, joten ne jatkavat ihon hoitoa meikkipohjien ohella. Värit ovat intensiivisiä ja pysyvät iholla ja huulissa hyvin. Valikomassa on kuusi ihanaa sävyä, neutraaleista nudeista aina kirkkaisiin punaisiin. Kaikki värit ovat helposti levitettävissä iholle. 

Liquid Blush - Huuli- ja poskivärin parina valikoimassa on myös ihoa hoitava seerumiposkipuna, joka on ohuempi koostumukseltaan. Kevyempi koostumus ei kuitenkaan tarkoita vähempää pigmenttipitoisuutta - ultrakevyestä poskipunasta tulee ihanasti sävyä kasvoille. Kuulaas puna sopii hyvin kuivalle tai juonteiselle ihotyypille, mutta myös erinomaisesti jos ihossa on paljon epätasaisuutta tai vaikka arpia. Ohut koostumus ei korosta iholta huonoja puolia vaan sulautuu saumattomasti ihoon näyttäen super luonnolliselta. 

VIIMEISTELYPUUTERI 

Botanical Finishing Powder - 100% luomulaatuinen irtopuuteri on superkevyt ja ilmava. Väritön koostumus poistaa iholta vain kiillon, antamatta sille lisää väriä tai peittävyyttä. Talkiton koostumus sopii kaikille ihotyypeille, eikä ihon tukkeutumista tarvitse pelätä. Tämä irtopuuteri on puuteria inhoavankin kuluttajan päänkääntäjä. 

 

Photos / Courtesy of Eeva Suutari for Korento cosmetics, meikki & hiukset Eevis Liedes, tuotekuva Eevis Liedes 

 

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ