LÖYDÄ UUSI KAUNEUSBRÄNDI: RODIN & SACHAJUAN

Vaivaton kauneudenhoito, helppokäyttöisyys sekä laadukkuus ja näkyvät lopputulokset - nämä tekijät ovat yhteisiä tämän hetken suosikeillemme. 

RODIN. 25-vuotisen uran stailistina tehnyt Linda Rodin perusti omaa nimeään kantavan kauneusbrändi Rodinin kymmenisen vuotta sitten. Huippumuotitalojen ja -merkkien kanssa pitkään töitä tehnyt New Yorkilainen tyylitaituri nousi suuren yleisön tietoon luotuaan ensimmäisen ylellisen kasvoöljynsä vuonna 2007. Sekoiteltuaan aromaterapeuttisia öljyjä ensin omassa kylppärissään muutaman vuoden ajan, markkinoille saapui kasvoöljy, jota kauneusalan ammattilaiset kinusivat heti ensikokeilun jälkeen lisää. Rodinin tuotteiden perusta on aromaterapeuttisissa öljyissä ja luonnon raaka-aineissa, joita Linda haluaa sekoitella keskenään täysin uusin tavoin. Merkin valikoima on laaja, kattaen niin hiusten- kuin ihonhoidon sekä värikosmetiikan. Kokemuksensa mm. Harper's Bazaarin entisenä muotitoimittajana ja Henri Bendel -luksuslaukkukaupan stailistina kerännyt Rodin on tämän hetken kuumimpia nimiä kauneusmaailmassa. Merkkinsä perustamishetkellä 60-vuotias Linda on noussut Instagramissa ajattoman tyylin ja kauneuden ikoniksi ja toimii parhaiten myös värikkään merkkinsä kasvona. 

Suosittelemme: Kasvoöljy, josta kaikki sai alkunsa - Rodin Olio Lusso Lavender Face Oil 

Lue lisää: & shoppaile: Rodin Olio Lusso & Net a Porter

Seuraa: @RODINoliolusso @lindaandwinks

SACHAJUAN. Naapurissa osataan jälleen: esteetikon silmiä hivelevä hiustenhoitobrändi SACHAJUAN tulee Tukholmasta. 2004 perustetun brändin ajatus perustuu hiusten helppoon ja mutkattomaan hoitoon, jonka tulisi olla selkeää kaikille. Brändin mukaan liian moni hiusmerkki sekoittaa kuluttajansa liiallisella hoitotermistöllä ja kauppaa kuluttajalle täytetuotteita, keskittymättä tarpeeksi hiustenhoidon kulmatuotteisiin. Brändifilosofian nivoo yhteen pelkistetyn upeat pullot ja sarjan tuotelinjojen virtaviivaisuus. Kohtuuhintainen salonkimerkki toimii kylpyhuoneen modernin minimalistisena sisustuksena tehdessään ihmeitä hiuksillesi. Läpi linjan tuotteiden vaikuttavana ainesosana on brändin patentoima Ocean Silk, jonka vaikutusta tukevat myös muut merestä saatavat, hiuksien proteiinirakenteita vahvistavat mineraalit. Seuraavan kerran kun vierailet Tukholmassa, varaa aika merkin Sturegatanilla sijaitsevasta kampaamosta tai poikkea hypistelemään. Hiustuotteita sisältävän brändin sivulinjauksena ovat myös vartalonhoitotuotteet.

Suosittelemme: Yön yli hiuksiin jätettävä ihmeidentekijä - SACHAJUAN Overnight Hair Repair

Lue lisää & shoppaile: SACHAJUAN & Net a Porter

Seuraa: @sachajuan

 

Löydä myös uusi tuoksubrändi: Laboratorio Olfattivo & Le Labo

Photos / Courtesy of manufacturers , Instagram @sachajuan

Kommentit (0)

LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ
OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -3
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ