LÖYDÄ UUSI KAUNEUSBRÄNDI: LUMENE HARMONIA & ESTELLE & THILD MAKEUP

Lumene lanseerasi uuden ihonhoitolinjan, Estelle & Thild laajensi valikoimaansa meikkeihin. Syksy näyttää ihanan luonnolliselta, flounce loves.  

LUMENE HARMONIA -LINJA. Brändinsä kokonaan uudistanut Lumene on ottanut harppauksen ihonhoitotuotteissaan yhä luonnollisempaan suuntaan, hyödyntäen entistä enemmän Suomen luonnosta löytyviä raaka-aineita. Pohjoisen marjoja sisältävät ihonhoitotuotteet saivat rinnalleen nyt luonnollisemman, jopa luonnonkosmetiikan ekosertifikkaattien vaatimuksia hipovan Harmonian. Harmonian tuotteet ovat 95 - 99 prosenttisesti täysin luonnollisia. Tuotteiden tuoksut tulevat raaka-aineista, eikä synteettisiä emulgaattoreita ole käytetty.

Linjan pääraaka-aineita ovat pakurikääpä, turve ja lähdevesi. Pakurikääpä sisältää paljon antioksidantteja, jotka säilyttävät ihon kirkkaana ja hyvinvoivana, sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Turve antaa iholle tärkeitä mineraaleja, kuten kuparia, sinkkiä ja magnesiumia. Ne yhdessä takaavat ihon hyvän kosteustasapainon, rauhoittavat tulehduksia ja edesauttavat kollageenin muodostumista. Lähdevesi sisältää iholle optimaalisen pH-arvon ja on siksi erityisen hellävarainen kasvoille, taaten myös ihoa suojaavan, oman bakteeriston luonnollisen toiminnan.

Tuoteperhe sisältää kasvoille puhdistustuotteen, naamion, seerumin ja kosteusvoiteen sekä vartalovoiteen ja -kuorinnan, joista jälkimmäinen tulee kauppoihin joulukuussa. Linjan viimeistelee ihmebalmi, jota voi hieroa erityisen kuiviin kohtiin kasvoilla ja vartalolla. Myös Soul of the silent forest -tuoksukynttilän tarvitsee ehdottomasti ihanan metsäisen tuoksunsa vuoksi sohvapöydälle. 

SUOSITTELEMME: Seerumiturvenaamio ja kosteusvoide

Lue lisää: Lumene Harmonia

ESTELLE & THILD MAKEUP. Ruotsalainen ihonhoitobrändi laajensi osaamistaan meikkeihin syksyn alussa ja lopputuloksena syntyi todella kattava värikosmetiikkalinja. Laajan värivalikoiman meikkipohjia, puutereita, aurinkopuutereita, poskipunia ja luomivärejä sisältävä meikkilinja ei jää synteettisille vertailukumppaneilleen jälkeen. Luonnonkosmetiikan ripsareiden kohdalla nousee vastaan usein haasteita, mutta nyt sekä pidentävä että tuuhentava ripsiväri päätyivät toimituksen meikkipussiin samantien. Luomiväreissä on paljon sävyvalikoimaa, niin mattaisia kuin kimaltaviakin värejä, ja poskipunissa ihania heleitä sävyjä valittavaksi raikkaaseen syysmeikkiin. 

Estelle & Thildin uusi meikkilinja on upea vaihtoehto tietysti luonnonkosmetiikan tottuneelle käyttäjälle, mutta soveltuu erinomaisesti myös katseitaan yhä enemmän luonnollisempiin vaihtoehtoihin suuntaaville. Erityisesti meikkipohjaa kannattaa vakavasti harkita, sillä se on käyttömukavuudeltaan erinomainen tuote, luonnollisista ominaisuuksista puhumattakaan! Voide on ihanan kevyt ja heleä, mutta peittää silti epätasaisuuden ja punoituksen tehokkaasti kasvoilta ja pysyy siistinä pitkään. Puuterissa on useita eri sävyjä – itselle parhaan kivipuuterin löytää valikoimasta varmasti. Myös aurinkopuuteria on valittavana muutama eri sävy, jäljittelemään omaa luonnollista päivetystä. 

SUOSITTELEMME: Meikkivoide, ripsiväri ja poskipuna

Lue lisää meikkivoiteesta: Syksyn parhaat meikkivoideuutuudet

Tutustu valikoimaan

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @lumenefinland, Eevaleena Liedes

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ