LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA

Toimituksen kuusi innovatiivista itseruskettavasuosikkia, joilla taikoa iholle täydellisen kultainen päivetys. 

LEVITÄ JA HUUHTELE: St. Tropez Gradual Tan One Minute 

Ennen suihkua kuivalle iholle levitettävät itseruskettavat ovat paras keksintö aikoihin! Itseruskettava levitetään iholle juuri ennen suihkua ja kaikki itseruskettavien ikävät ominaisuudet postuvat. Voiteen kuivumista ei tarvitse odottaa, väriä ei tahriinnu valkoisiin lakanoihin tai kesäfarkkuihin, eikä tuoksukaan pääse yllättämään nenää. Aiemmin suosikkimme ovat antaneet odotuttaa noin kymmenen minuuttia ennen suihkuttelua, mutta St. Tropez on rusketuksessaan vieläkin tehokkaampi. Vaahdon annetaan vaikuttaa iholla vain minuutin, sitten se huuhdellaan pois vedellä. Hieman tahmean oloinen vaahto vaatii huolellista hieromista iholle ja parhaiten siinä onnistuu levityshansikkaan avulla. Vaahto kuitenkin sulautuu lopulta iholle eikä enää tunnu tahmealta ja se on helppo pestä pois saippuavedellä. Rusketus muodostuu muutaman tunnin kuluttua ja lopputulos on todella tasainen. Kertakäytöllä saat kevyen päivetyksen, mutta halutessasi voit levitellä vaahtoa ihollesi vaikka useamman kerran viikossa. 

VAIHDA LUONNOLLISEEN: NKD SKN Natural Gradual Tan Lotion

Tämän voiteen innovatiivisuus ei ole levitystaktiikassa - se levitetään tyypillisesti kuoritulle puhtaalle iholle ja annetaan muodostaa iholle kaunis kultainen sävy. Se on kuitenkin täysin luonnollinen ja ekosertifioitu itseruskettava, joka lyö laudalta monet synteettiset kumppaninsa. NKD SKN:n voide on helppo levittää tasaisesti kaikkialle vartalossa sen kevyen koostumuksen ja hennon sävyn ansiosta. Tarkkasilmäisenä näet mihin kohtiin ihoa olet voidetta jo levittänyt. Näin vältyt helposti kummallisilta läikiltä ja raidoilta! Voide ei tuoksu voimakkaalta, eikä se tahri vaatteita tai liinavaatteita. Sävy kehittyy tasaisen maltillisesti, joten se on erinomainen myös kaikista vaaleimmallekin ihonsävylle. Syvemmän päivetyksen halutessasi, käytä voidetta kaksi tai kolme päivää peräkkäin. 

PÄIVETY KERRALLA: Kora Organics Gradual Self-Tanning Lotion 

Tämä australialainen itseruskettava mahdollistaa jo kertalevityksellä syvän kultaisen rusketuksen. Se kehittää iholle nopeasti levityksen jälkeen melko intensiviisen rusketuksen, joka ei ehkä aivan kalpeimmalle ihonsävylle ole se huomaamattomin vaihtoehto. Täysin orgaaninen voide levittyy iholle helposti ja lopputulos on tasainen. Voiteen annetaan kehittyä päivetykseksi iholla 4-8 tunnin ajan, mutta erityisesti kevyempää lopputulosta haluavalle suihkuun suositellaan suuntaavan 4-5 tunnin kuluttua levityksestä. Voiteen tehokkuuden ja lämpimän kultaisen lopputuloksen vuoksi, sitä ei tarvitse käyttää kovin usein - kerran viikossa riittää hyvin kultaisen hehkun ylläpitämiseen.

KEVYEMPÄÄN MAKUUN: VITA LIBERATA Invi Foaming Tan Water 

Vaahtoava rusketusvesi on kevyt ja helppo levittää iholle. Tuote sopii erityisesti sinulle, joka inhoat voiteiden tunnetta ihollasi. Vaahto kannattaa annostella levityshansikkaalle ja sitten hieroa iholle. Vaahto on paljon nopeampi levittää kuin voide ja se imeytyy ihoon välittömästi. Tasaisen levityksen kanssa kannattaa siis olla skarppina. Väritön vaahto ei tahraa vaatteita tai liinavaatteita, joten voit pukea heti päällesi. Vita Liberatan itseruskettavat yllättävät joka sesonki uudelleen; luulet jo löytäneesi täydellisyyttä hipovan tuotteen (kuten tämän viime kesänä) ja brändi tuokin markkinoille vielä paremman vaihtoehdon! Aloe veraa sisältävä vesi kosteuttaa ihoa, joten itseruskettava hellii ihoa myös hoitaen. 

VÄLTÄ EPÄPUHTAUKSIA: Atopik Itseruskettava Kasvovesi 

Myös ruskettava kasvovesi soveltuu sinulle, joka inhoat paksujen voiteiden tunnetta kasvoillasi. Itseruskettavien voiteiden ongelmana on myös se, että ne eivät aina sovi omalle ihotyypille. Moni saa paksuhkoista päivettävistä voiteista (joiden koostumuksessa on priorisoitu ruskettavuutta) tukkeutumia ja epäpuhtauksia. Kotimaisen Atopikin kasvovesi on siinä tapauksessa erinomainen valinta. Kasvovettä annostellaan vanulappuun ja vanulla pyyhitään kasvot ja kaula huolellisesti. Päivetys muodostuu iholle muutaman tunnin sisällä ja syventyy ajan kuluessa. Kasvoveden jälkeen voit jatkaa ihonhoitoa omilla suosikkituotteillasi, etkä joudu tekemään kompromisseja hoitavuudessa. Voit käyttää kasvovettä päivittäin tai aina halutessasi. 

RUSKEAKSI SUIHKUTTELEMALLA: St. Tropez Bronzing Water Face Mist 

Suihkuteltava, väritön itseruskettava aiheutti toimituksessa aluksi skeptisyyttä. Miten suihkuteltava tuote voi levittyä iholle tasaisesti eikä jäädä laikukkaaksi? Kasvosuihkeen suutin kuitenkin annostelee veden tasaisesti ja lopputuloksena on kaunis kultainen hehku. Suihketta voi suihkutella kasvoille vaikka päivittäin, se antaa kasvojen ja rintakehän iholle kauniin kevyen päivetyksen, joka ei ole lainkaan yliampuva. Paina suuttimen nappia rauhallisesti pohjaan saakka ja liikuta pulloa suihkutellessasi ylhäältä otsalta alas rintakehälle asti. Suihkauta ensin kasvojen toinen puoli, sitten keskeltä ja vielä toinen puoli. Toista tämä ja saat sopivan kevyen päivetyksen. Suihkuttele vettä puhtaille ja kuiville kasvoille, annan suihkeen asettua ja imeytyä ihoon ja jatka muilla hoitotuotteillasi. Suihke sisältää INCI-listansa kärkipäässä hydrattua risiiniöljyä, jonka kosteuttavat ominaisuudet saavat suihkeen tuntuman todella miellyttävältä. Kevyt suihke ei tuki ihohuokosia tai sotke muita kauneusrutiinejasi. 

 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes, manufacturers

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ