LÖYDÄ UUSI IHONHOITOBRÄNDI: INDIE LEE

Indie Leessä on kaikki kohdallaan; Instagram-kelpoinen pakkausdesign, luonnolliset raaka-aineet ja innovatiiviset koostumukset.

Uudehkossa luonnollisessa ihonhoitosarjassa - Indie Leessä - on kyse ihanan simppeleistä ja pakkausdesigniltaan ajan hermoilla olevista tuotteista, joiden sisältö ei kuitenkaan ole vaatimaton. Luonnollisiin raaka-aineisiin luottava ja tieteeseen nojaava brändi haluaa tuoda vahvasti esille ajankohtaisen osaamisensa kosmetiikassa. Tällaisten innovatiivisten brändien kohdalla huomaa, että luonnollisen ja synteettisen kosmetiikan välillä ei enää todellakaan tarvitse tehdä kompromisseja. Luonnollinen kasvoöljy ei aina tarkoita huumaavaa eteeristen öljyjen tuoksusekamelskaa (jota tosin ainakin allekirjoittanut rakastaa) ja puhdistustuotteella irtoaa ihon pinnalta muukin kuin vain kevyt luonnonkosmetiikan mineraalipuuteri.  

Indie Lee onkin kosmetiikan sekakäyttäjän unelma! Kauniissa pakkauksissa tehokkaista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja tuotteita käyttää mielellään niin luonnonkosmetiikan vannoutunut kuluttaja kuin tuotteensa pigmenttipitoisuuksien vuoksi valitseva oman elämänsä meikkitaiteilijakin. Laadukkaita ihonhoitotuotteita etsivälle kuluttajalle luonnollisuus on plussaa kunhan tehokkuudesta ei tingitä. Eipä siis laajempaa kuluttajakuntaa voisi brändille keksiä - ja toivommekin, että moni merkki ottaisi Indie Leestä mallia!

Amerikkalainen luonnonkosmetiikkasarja on saanut jo jonkin aikaa ylistystä useissa eri kauneusmedioissa ja saatavuus Euroopassa on sen vuoksi helpottunut suuresti. Cult Beauty otti valikoimiinsa kattavan lajitelman brändin tuotteita ja Net-a-Porterkin varastoi merkin erilaiset putsarit. Brändiä saa siis tilattua jo helposti omaan kylppärikaappiinsa. 

SUOSIKKIMME (tähän asti): 

Rosehip Cleanser - Suloisen ruusuiselta ja aavistuksen makealta tuoksuva puhdistusgeeli puhdistaa ihon ilahduttavan tehokkaasti. Tarpeeksi hyytelömäinen geeli ei valu kämmenistä suoraan lavuaariin vaan ehdit työstää putsarin kosteille kasvoille helposti. Pyöritellen geeli irrottaa iholta meikin rippeet ja lian. Lopputuloksena on pehmeä ja puhtaantuntuinen iho, jota ei kiristä kuivuus heti vesipesun jäljiltä. Pumppu annostelee tuotetta erinomaisen määrän.

Co-Q10 Toner - Hyaluronihappoa, aloe veraa ja kurkku-uutetta sisältävä kasvovesi on erinomainen kosteuttava tuote ihonhoitoon juuri syksyllä. Kevyt vesi imeytyy ihoon nopeasti ja tekee ihosta heti kosteutetun oloisen, mutta ei jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Alkoholiton koostumus sopii herkällekin iholle eikä kuivata. Veden sisältämä kamomilla ja salvia rauhoittavat ihoa ilman viiletessä. Spraypullosta kasvovettä on helppo suihkutella kasvoille puhdistuksen jälkeen, kosteuttamaan ihoa ja palauttamaan sen oikean pH-arvon. 

 

Photos / Courtesy of Instagram @indie_lee @eevisliedes

 

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ