LÖYDÄ UUSI HAJUVESI: 5 TUOKSUSUOSIKKIAMME SYKSYYN

5 uutuustuoksua, jotka koristavat pukeutumispöytäämme tänä syksynä.

CHANEL GABRIELLE

Valkoisia ja keltaisia kukkia, puuta ja sitruksisia vivahteita yhdistelevä tuoksu on tarkoitettu Chanel -naiselle tähän hetkeen. Jos hullaannut Chanel -klassikoista, mutta haluat asenteikkaamman tuoksuversion nykypäivään, Gabrielle on ehdottomasti syksysi valinta. Itsepäisestä ja rohkeasta Coco Chanelista asenteensa saanut tuoksu antaa kantajalleen ehdottomasti lisää varmuutta ja energiaa. Mandariini, greippi ja mustaviinimarja tekevät tuoksusta pirskahtelevan pirteän ja raikkaan. Me toimituksessa asetamme kauniin pullon ikuisesta woman crushistamme kertovan kirjan viereen yöpöydälle ja suihkauttelemme aamuisin kaulalle, toivoen saavamme itseemme ripauksen Cocon asennetta tuoksun välityksellä. 

GUCCI BLOOM

Kukkaisten tuoksujen ystäville vihjaamme viime kuussa lanseeratusta Bloom -tuoksusta. Erilaisista valkoisista kukista koottu tuoksu on naisellinen ja pehmeän puuterinen. Tuoksu on ensimmäinen lanseeraus vuonna 2015 talon taiteelliseksi johtajaksi nimitetyn Alessando Michelen ajalla ja tuoksua ehdittiinkin jo tovi odotella. Muotitalon rönsyilevää linjaa jatkava tuoksu sopii parhaiten sinulle, joka haluat jäädä tuoksullasi mieleen. 

COMME DES GARCONS CONCRETE

Mieleenpainuvista ja kokeilevista tuoksuistaan tunnetun Comme des Garconsin uutuustuoksu jättää sekin vahvan muistijäljen. Concrete -tuoksu on nimeensä viitaten voimakas tuoksu, jolla huomion saa herätettyä vain yhdellä suihkauksella. Santelipuuta ja puun sävyjä yhdistelevä tuoksu on suunniteltu brändin muidenkin tuoksujen lailla unisex -tuoksuksi, johon on lupa hullaantua kaikilla sukupuoleen katsomatta. Ripaus ruusua ja mausteita tekee tuoksusta yllättäen pehmeämmän kuin asfaltista valmistettu pakkaus antaa olettaa. 

ARMANI STRONGER WITH YOU

Armanin julkaisemasta You -tuoksuparista löytyy vaihtoehto niin naiselle kuin miehellekin. Because It's You -tuoksu on kaksikon naisille suunnattu versio sisältäen vadelmaa, vaniljaa ja ruusua. Todella naisellisen tuoksun jälkeen tuoksuttaessa Stronger With You  miesten tuoksua, ilmenee se hyvin maskuliinisena. Stronger With You on kuitenkin kaksikosta ehkä se mielenkiintoisempi. Kardemummaa, pippuria ja orvokkia sisältävä tuoksu on pehmeän mausteinen ja todella lämmin tuoksu, eikä yksinään liian miehekäs. Se soveltuu erinomaisesti myös unisex -tuoksuksi syvemmistä tuoksuista pitäville. 

CALVIN KLEIN OBSESSED

Ikonisen Obsession -tuoksun päivitetty versio Obsessed lanseerattiin loppukesästä. Uuden tuoksun mainoskampanjassa käytetään alkuperäistä tuoksua varten otettuja kuvia Kate Mossista lomallaan valokuvaaja Mario Sorrentin kanssa, jotka eivät päätyneet alkuperäisen tuoksun markkinointimateriaaliin. Aromaattinen ja myskinen tuoksu on kunnianosoitus klassikkotuoksulle, joka on ollut suursuosikki melkein tähän päivän asti. Valkoinen laventeli ja sitrus tekevät tuoksusta naisellisen raikkaan. Kukapa ei haluaisi tuoksua samalta kuin Kate Moss lomakuvissaan...

Lue myös: Pinnalla: Unisex-tuoksut

Lue myös: Must have: Roller-tuoksu

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

JOULUN LAHJAIDEAT KAUNEUSTOIMITTAJALTA
Top 10 beauties for the holiday season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: HOLIDAY HYGGE
Joulukuussa vuoraudutaan villaan! Kerrostetut neuloslookit vakiinnuttavat paikkansa myös kotiolojen ulkopuolella.
LUE LISÄÄ
TOIMITUS SUOSITTELEE: SOKEROINTI
Kaikki mitä olet halunnut tietää sokeroinnista. 
LUE LISÄÄ
THE ONES TO FOLLOW: SUOMEN MUOTIKUVAAJAT MAAILMALLA
Haastattelussa Eeva Suutari, Osma Harvilahti ja Mikko Puttonen.
LUE LISÄÄ