LÖYDÄ UUSI HAJUVESI: 5 TUOKSUSUOSIKKIAMME KEVÄÄSEEN

5 tuoksua, jotka koristavat pukeutumispöytäämme tänä keväänä. 

Maison Margiela REPLICA - Lipstick On

REPLICAN uutuustuoksuista oli vaikea valita yhtä lempparia. Joukosta erottui allekirjoittaneen nenään lopulta kuitenkin yhtä aikaa täysin uusi ja toisaalta tuttu tuoksu. Lipstick On on sekoitus huulipunaa ja puuterirasioita. Samanlaista tuoksuasettelua ei ole tavattu koskaan aiemmin ja tutuista aromivivahteista muotoutuva tuoksu nousikin kauneustoimituksen henkilökohtaiseksi suosikiksi. Tuoksun pehmeä puuterisuus sekoittuu vaniljaan ja kukkiin, tehden siitä todella naisellisen tuoksun. Se on yhtä aikaa pirteän kevyt ja toisaalta todella syvä ja vakuuttava. Bergamotti, heliotrooppi ja neroli tuovat tuoksuun oman vihreän mausteisen vivahteensa. 

Marc Jacobs - Decadence, Eau so Decadence

Klassikkotuoksu Decadence saa jatkoa tuoksutalon uudella Eau So Decadence kevennyksellä. Päärynä ja mustaherukka erottuvat tuoksusta ensimmäisten sävyjen joukossa. Runsaasti kukkaistuoksuja sisältävä hajuvesi kokoaa yhteen liljan, iiriksen, magnolian ja jasmiinin vivahteet. Pidät tästä jos tykkäät yleisesti kevyistä, vaivattomista ja makeista tuoksuista. Tuoksussa on kuitenkin tyyliä, se on ehdottomasti tyylitellyn karkkinen eikä lainkaan ällömakea. 

Prada - La Femme Prada L'eau

Itämaisen hedelmäinen tuoksu, josta ensimmäisenä erottuu kirpeä mandariini. Sitrushedelmän pirteyttä pehmentää tuoksun pohjalta löytyvät puiset sävyt. Tämä on ehdottomasti paahteista auringonpaistetta kuvaileva tuoksu, joka soveltuu kesälomamatkalle ja varmasti jättää sen tunnelman elämään tuoksumuistoissa. Valkoiset kukat tekevät tuoksusta naisellisen ja klassisen. L'eau on uusi kevennetty versio La Femme -linjan tuoksuille, joita on kahden viime vuoden aikana ilmestynyt alkuperäinen La Femme ja vahvempi versio La Femme Intense. L'eau sopii sinulle, jos pidit alkuperäisestä, mutta haluat kevyemmän klassikon kevääksi. 

Laboratorio Olfattivo - Vanhera

Italialaisen niche-tuoksutalon tuoksut ovat pistäneet nenäämme jo aiemmin, eikä tämän kevään uutuustuoksu tehnyt poikkeusta. Ensimmäisenä tuoksusta havaitsee bergamotin, pippurin ja kardemumman voimakkaat ja kärkkäät aromit. tuoksukirjoa pehmentää santelipuu ja kaneli ja kokonaisuuden harmoniseksi sitoo vanilja ja meripihka. Vaikka vanilja on tuoksun kantava tuoksusävy, se ei ole liian voimakas tai makea. Muut tuoksuaromit takaavat yllättävän kevyen tuoksukokonaisuuden. Erinomainen kevätvaihtoehto sinulle, joka pidät mausteisista ja lämpimistä tuoksuista, mutta kaipaat kepeämpää versiota kevääseen. Me olemme koukussa. 

Comme des Garcons - Floriental 

Tämä voimakkaan, yhtä aikaa naisellisen ja maskuliinisen tuoksun yhdistelmä tuntuu aiheuttavan riippuvuutta. Unisex-tuoksuksikin tarkoitettu hajuvesi yhdistelee punapippurin, santelipuun, luumun ja vetiver-ruohon aromeja. Floriental on mieleenpainuva tuoksu, joka on modernilla tavalla todella sukupuolesta riippumaton; toisaalta lämmin ja pehmeä, toisaalta kärkäs ja syvä. Tuoksu sopii sinulle, joka kaipaat selkeästi vaihtelua edellisiin tuoksuihisi. Vaikka tuoksuaromit voisi intuitiivisesti yhdistää talveen, muistuttavat puiset tuoksuaromit metsän tuoksusta kuumalla auringonpaahteella, joten sen aiheuttamat mielikuvat sopivat mainiosti myös lähestyvään kesään. 

 

Lue myös: Syksymme tuoksui näiltä, joista elämään jäivät muutamat suosikit. 

Lue myös: Unisex-tuoksujen ystäville parhaat tuoksut täältä.

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ