KYLPYHUONEEN KAUNEIMMAT

Toimivan tuotteen ei toki tarvitse olla kauniissa purkissa, mutta muotoilu tuo kosmetiikkaan ehdottomasti lisäarvoa. Tällä hetkellä sisustamme mustavalkoisella. 

Balmain Thermal Protection Spray  - Lämpösuojasuihkeen käyttö ei unohdu näin kauniista pullosta. Suihkuta ennen föönausta tai muotoilua kaikkialle hiuksiin. Lopputuloksena hyvin suojatut, helposti muotoiltavat ja ihanalta tuoksuvat hiukset. 

Chanel NO5 L' eau - Kulttiklassikon tämän kevään uusi versio yhdistelee vanhasta suosikista parhaat puolet moderniin ja alkuperäistä kevyempään päivitykseen. Tuoksu on sinulle, joka arvostat vanhaa, mutta haluat tuoda siihen oman persoonallisen ja modernin lisäyksesi. 

Mia Höytö Sievä Hydrating Cleansing Cream - Kotimainen ihonhoitosuosikkimme jo pitkän ajan takaa lanseerasi kuivahkolle kevätiholle voidemaisen ja ihoa kosteuttavan puhdistusaineen. Ylellinen voide pyyhkii pois päivän meikit sekä lian hellävaraisen tehokkaasti. 

Mia Höytö Säihke Softening Toner - Luonnollisista raaka-aineista valmistettu (kuten kaikki sarjan muutkin tuotteet) kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen illalla ja riittää yksinään virkistämään ihoa aamuisin. Erityisesti kuivalle iholle soveltuva hoitovesi palauttaa ihoon oikean kosteuden ja tekee siitä todella pehmeän. 

Byredo Bibliothèque - Luo kylpyhuoneeseen tunnelmaa kukkaisen mausteisella tuoksukynttilällä. Soveltuu erinomaisesti altaanreunalle tai kaveriksi rentouttavaan vaahtokylpyhetkeen. 

Bobbi Brown Instant Long-Wear Makeup Remover - Putsarilla pyyhit vaivattomasti ripsistä jopa sen sitkeimmän vedenkestävän ripsivärin ilman hankausta tai silmien kirvelyä. Kaksijakoinen puhdistusaine poistaa tehokkaasti myös kestävimmän huulipunan. Ja on muuten super riittoisaa!

Tromborg Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream - Käsisaippuan vieressä on keväisinkin hyvä pitää käsivoidetta käsien akuuttiin kosteustarpeeseen. Erityisesti vaihteleva sää rasittaa käsien ihoa ja aromaterapeuttinen hemmotteluhetki voi olla paikallaan useita kertoja päivässä. 

Diptyque Precious Oils for Body and Bath - Rentouttava ja ihoa samalla tehokkaasti kosteuttava vartaloöljy sopii sekin käden ulottuville heti suihkun jälkeen. Ihoon kosteuden ja kimmoisuuden palauttavaa öljyä on helppo annostella pipetin ansiosta ja pieni määrä riittää pitkälle. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers 

Kommentit (0)

INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ
OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ