KEVÄT-DETOX – PARASTA MITÄ VOIT IHOLLESI TEHDÄ JUURI NYT

Ihon kunnollisen puhdistamisen tulisi olla automaatio joka ilta. Tavallisen meikinpuhdistuksen lisäksi ihoa olisi hyvä tehopuhdistaa ja hemmotella kerran tai pari viikossa. 

Yhteistyössä Jurlique

Kauneusammattilaisten suosiossa jo pitkään ollut Jurlique vie ihon puhdistamisen aivan uudelle ulottuvuudelle. Luonnollisista ja super laadukkaista raaka-aineistaan tunnettu sarja lanseerasi kaksi ihon syväpuhdistuksen täydellisesti hoitavaa tuotetta. Australialaisen ihonhoitobrändin Purity Specialist -sarjan tehotuotteet siivoavat ihon talven jäljiltä perusteellisesti ja valmistelevat ihon alkaneeseen kevääseen sekä pian koittavaan kesään. 

MIKSI PUHDISTAA: 

Silloin tällöin tehtävä tehokkaampi ihonpuhdistus varmistaa, että iholta todella puhdistuu myös kaikki siihen kerääntyneet kuona-aineet, rasva, lika ja ilmansaasteet. Meikinpuhdistuksessa yleensä keskitytään poistamaan näkyvä meikki päivän päätteeksi kasvoilta, mutta iho meikin alla jää helposti toissijaiseksi. Tehokas puhdistus on detox ihollesi, siinä missä mehupaasto on kropallesi. Kaikki ylimääräinen lika ja hoitotuotteiden jäämät puhdistuvat iholta ja iho saa puhdistuksen jälkeen paremmin happea. Hapensaanti tekee ihosta kirkkaan ja heleän. Jos ihosi on talven jäljiltä eloton ja samea, tehokas puhdistaminen ja kosteutus ovat parasta mitä voit ihollesi nyt antaa. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen iho hyötyy muiden hoitotuotteiden vaikuttavista raaka-aineista paremmin, koska ne pääsevät imeytymään iholle helpommin. 

SANKARITUOTTEET:

Purity Specialist Compress Concentrate kasviperäinen tiiviste sisältää puhdistavia luonnonuutteita, jotka avaavat ihohuokosia tehokkaammin kuin tavallinen puhdistustuote. Tiiviste valmistelee ihon seuraavaksi käytettävälle puhdistavalle naamiolle, jotta naamio saisi ihosta irti enemmän likaa ja kuona-aineita. Antioksidantit ovat puhdistuksessa avainasemassa ja suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Tiivisteen sisältämä saippuakuori puhdistaa, intiankrassi suojaa ja kamomilla rauhoittaa ihoa. Rosmariini- ja eukalyptusöljy virkistävät ihoa ja tekevät siitä ihanan kirkkaan. 

Purity Specialist Treatment Mask savinaamio puhdistaa ihoa tehokkaasti. Naamio on monitoimituote, joka kuorii, siloittaa ja virkistää ihoa. Tiiviste tekee ihohuokosten avaustyön ja naamio pääsee heti vaikuttamaan syvemmälle ihossa. Aprikoosinsiemen toimii naamion ihoa kuorivana ja siloittavana raaka-aineena. Posliinisavi vetää puoleensa ihon epäpuhtaudet ja lopuksi rosmariini- ja piparminttuöljyt virkistävät ja jättävät iholle todella raikkaan ja puhtaan tunteen. 

NÄIN KÄYTÄT:

Kaada Purity Specialist Compress Concentrate -tiivistettä muutama korkillinen kulhoon, jossa on lämmintä vettä. Upota kulhoon kasvojen pesuun tarkoitettu kangasliina ja purista kuivaksi. Pyyhi ja painele kasvot ja kaula huolellisesti tiivisteessä kostutetulla lämpimällä liinalla. Toista painelu kolme kertaa aina liottamalla liinaa uudelleen kulhossa. Kiinnitä erityisesti huomiota nenänpieliin, leukaan ja otsaan. Pyyhi liinalla huolellisesti myös kaula ja niska sekä iho korvien ympäriltä. 

Tiivisteen jälkeen jatka puhdistusta Purity Specialist Treatment Mask -naamiolla. Levitä naamiota reiluhko kerros kuivalle iholle kaikkialle kasvoilla. Anna naamion vaikuttaa kasvoilla noin 10 minuuttia. Kastele sormet lämpimällä vedellä ja hiero naamiota syvemmälle iholla kuorinnan ja vielä tehokkaamman puhdistuksen saamiseksi. Lopuksi huuhtele naamio pois lämpimällä vedellä. Peilistä ei ole hetkeen katsoneet yhtä kirkkaat ja heleät kasvot. 

Käytä tehokaksikkoa kerran tai kaksi viikossa. Jatka puhdistuksen jälkeen tavallisesti kosteuttavilla hoitotuotteillasi. 

 

Lue lisää: Jurlique Finland

Seuraa: @jurliquefinland

Osta: verkkokauppa

 

 

Photos / Courtesy of Eevaleena Liedes

Kommentit (0)

TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -6
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
SUOMI-EDITORIAL: EMMA SAARNIO
Vieraskirjoittajamme Iida Lappalainen esittelee suomimuodin kärkinimet ja kiinnostavimmat erikoismallistot.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: NEW YORK SS19
New Yorkin kolme parasta.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa syyskuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ