KEVÄÄN TYÖPUKEUTUMINEN: KOLME UUTTA ARKIUNIVORMUA

Jalostimme sesongin trendit toimistopukeutumiseen katumuodista ja lookbookeista.

MANGO trench waistcoat 150,- / VICTORIA BECKHAM layered vest 1660,-

Kuka muistaa kultaisen 2000-luvun alun ylikireät nappiliivit? Vaatekappale tekee parhaillaan paluuta reilusti väljempänä, takkimaisena versiona. Toimituksessa fiilistellään erityisesti Tina Lundinin tapaa kerrostaa liivi kynähameen ja pukulookin päälle, jolloin se toimii tuplatakin tai asusteen virassa uudistaen tuttuja työunivormuja. Mallissa saa olla pituutta, kokoa ja väljyyttä – siksi autenttisimmat versiot saattaa löytää miesten osastoilta tai vintage -kaupoilta. Victoria Beckhamin kerroksellinen runway -herkku ja Célinen luksusliivi ovat tämän kevään designer-valikoiman parhaimmistoa.

CALVIN KLEIN pique shirt 619,- / BURBERRY reissued polo shirt 260,- / ACNE STUDIOS Shanita polo shirt 280,-

Sporttivaatebuumin jatkumona pikeepoolo on palannut katukuvaan. Trendi huokuu lomaa ja rusketustaBurberryn valkoinen nappipaita saa varaamaan lennot Välimerelle ja ilmoittautumaan golffauskurssille. Pikee taipuu kesätoimistoon sellaisenaan tai muodollisemman seuralaisen, kuten bleiserin, kanssa. Brändit ovat ottaneet vaatekappaleen ennätysnopeasti valikoimiinsa ja verkkokauppojen tuotekirjo onkin jo kattava erihintaisten merkkien osalta. Myös nostalgisissa Lacosten ja Ralph Laurenin versioissa on autenttista 90-luvun fiilistä.

TOTEME Bahia dress 210,- / TOTEME Cour knitted trousers 190,-

Mekko housujen päällä – kevään yksinkertaisin stailaustemppu syntyy oman garderobin antimista. Vaatteiden yhdistely on liukunut pois sesonkirajoista, mikä sallii pidemmät käyttökaudet ja antaa syyn olla aidosti valikoiva hankintojen suhteen. Totêmesta Marimekkoon useiden brändien kevät-lookbookit suosivat kerroksellista linjaa joko samaa materiaalia olevien settien tai eriparisten, yllättävien yhdistelmien saralla. Suosi laskeutuvia materiaaleja, jotta siluetin linja säilyy – raskaampien materiaalien, kuten farkkujen päällä toimivat runsaammat volyymimekot ja maksitunikat.

 

Photos / Courtesy of Instagram @l_t_w_s_ @carinmccormac @giedre.dukauskaite @toteme, manufacturers

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ