"KEVÄÄN TRENDEISSÄ ON TEKSTUURIA" - HAASTATTELUSSA MOROCCANOILIN KOULUTTAJA FRANCK PÉREZ

Haastattelimme Moroccanoilin Creative Design -tiimin kouluttajaa Franck Péreziä tämän vierraillessa Suomessa. Hiusguru jakaa ajatuksensa kevään trendikkäimmistä hiuksista ja tarvittavista tuotteista.

PARASTA KAMPAAJANA OLOSSA

"Olen aina ollut kiinnostunut hiuksista, aivan lapsesta saakka! Haluan saada ihmiset tuntemaan itsensä iloisiksi, onnellisiksi ja itsevarmoiksi. 17 -vuoden kokemus hiuksista on karttunut niin salonkityössä, tuotekehittelyssä kuin kollegoiden kouluttamisessakin."

KITEYTÄ MOROCCANOILIN BRÄNDIFILOSOFIA

"Huolettomuus ja helppous." 

VUODEN 3 TÄRKEINTÄ HIUSTRENDIÄ

"Huolettomat ranta-laineet, erilaiset letitykset sekä vaihtelevat kiharat. "

KAUDEN IT-TUOTE -TEKSTUURISUIHKE

"Tekstuurisuihke on selvästi yksi tämän kauden tähtituotteista. Se on täydellinen tuote kampauksesi piristämiseen, uudelleenmuotoiluun tai tuuheuttamiseen. Suihke on monikäyttöinen, sitä voi suihkuttaa kuivashampoon tapaan joko aivan hiusten tyveen antamaan ryhtiä tai kauttaaltaan hiusten pituuksiin sekä latvoihin helpottamaan muotoilua. Käytä suihketta aina kuiviin hiuksiin. Suihkuta tekstuurisuihketta 10 cm päästä hiusten tyvestä ja keskiosasta ja pörrötä lopuksi hiuksiin lisää tuuheutta sormin. Käytän tekstuurisuihketta myös ennen kampauksen tekoa helpottamaan hiusten käsiteltävyyttä. Se on erinomainen tuote lisätä hiuksiin myös ennen kiharrusta, hieman pörröisten kiharoiden saamiseksi." 

MOROCCANOIL MUOTIVIIKOLLA & PARHAAT KOKEMUKSET

"Moroccanoil on tunnettu kumppani muotiviikkojen näytöksissä. Tällä kaudella olemme mukana Cushnie et Ochs:in, Marchesan ja Georginen näytöksissä New Yorkissa. Lontoossa teemme hiukset Temperley Londonin ja Kristian Aadnevikin näytöksiin. Milanossa kumppanimme on Missoni." 

"Työskentelemme joka sesonki Marchesan kanssa New Yorkissa. Marchesa on tunnettu seksikkäistä ja näyttävistä hiusvalinnoistaan. Oma henkilökohtainen suosikkini on vuodelta 2015, jolloin loimme malleille tekopolkan vanhan ajan vintage-laineilla. Sain kunnian tehdä kampauksen Karolina Kurkovalle brändilähettiläämme Antonio Corral Caleron kanssa." 

ARKEA HELPOTTAVAT TUOTTEET JA VINKIT

"Kulttituotteemme Treatment Oil on avaintuote kaikkeen muotoiluun! Levitä hoitoöljyä hiuksen pituuksiin ja latvoihin, joko pyyhekuivaan tai jopa märkään hiukseen. Öljy palauttaa hiukseen pesun jäljiltä joustavuuden ja kiillon. Tuotteen sisältämä arganöljy hoitaa hiuksia E-vitamiinin ja rasvahappojen avulla. Jos sinulla on ohuet hiukset, kokeile tuotteen Light -versiota. Öljy on erinomainen myös hiusten piristämiseen kesken päivän, joten voit kanta matkakokoista pulloa mukana myös käsilaukussasi. Muotoilutuotteena Dry Texture Spray on aivan ehdoton ykkönen kiireiseen arkiaamuun!"

 

Photos / Courtesy of Moroccanoil, Vogue Runway

Kommentit (0)

OSTOSLISTALLA: TALVIKAUDEN DENIM
Sesongin farkkumuoti on ajattominta hetkeen: suoraa, tasaväristä ja kevyesti kropattua.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: CURTAIN BANGS
Otsatukka hakee inspiraationsa nyt 70-luvulta. 
LUE LISÄÄ
JOULUN LAHJAIDEAT KAUNEUSTOIMITTAJALTA
Top 10 beauties for the holiday season.
LUE LISÄÄ
MUOTIFEATURE: EMELIE BJÖRNBERGIN TOIVELISTA
Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit.
LUE LISÄÄ