KESÄN BEAUTY KIT: SUOJAA HIUKSET AURINGOLTA

 Suojaa hiukset auringossa ja anna niille paljon kosteutta, näin kuumuus ja merivesi eivät pääse vahingoittamaan kutrejasi. 

John Masters Organics rose & apricot hair milk - Kesällä kannattaa suosia hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Niiden hiuksia vahvistavat ja ravitsevat ainesosat saavat vaikuttaa hiuksissa aina seuraavaan pesuun asti, jolloin riittävä suojaus on taattu. Hoitovoiteen orgaaniset öljyt auttavat korjaamaan hiusta auringon aiheuttamilta vaurioilta ja pitämään kutrit sileänä. Käytä ruusun tuoksuista hoitovoidetta reilummin kun haluat vetää hiukset kosteina taakse tai ponnarille. Annostele vähemmän pyyhekuiviin latvoihin hoitotuotteena. 

KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray - Auringon kuivattaessa hiuksia, hiukset ovat alttiimpia katkeilulle. Etenkin vaalennetut hiukset, jotka ovat kuivat jo ennestään värikäsittelystä, tulisi suojata huolellisesti kuumina kesäpäivinä. Suihkuta Anti-Breakage -suihketta kaikkialle pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta tai muotoilua kuumin raudoin. Suihke kosteuttaa hiuksia ja vähentää latvojen haaroittumista kuumassa käsittelyssä. 

Moroccanoil föönausseerumi - Föönausneste helpottaa hiusten muotoilua, suojaa hiuksia kuumilta käsittelyiltä ja lyhentää kuivaamisaikaa reilusti. Seerumi taltuttaa myös kosteudesta johtuvan pörröisyyden kesähiuksissa ja ravitsee hiuksia öljyin. Käytetään pyyhekuiviin hiuksiin hiusten pituudesta riippuen pumppaus tai kaksi. Seerumia voi lisätä myös kuiviin hiuksiin tuomaan kiiltoa ja taltuttamaan pörröisyyttä entisestään. 

Oribe Intense Conditioner for Moisture & Control - Todella vaurioituneille (lue, erittäin blondatuille) ja karheille hiuksille tämä ihmenaamio on todellakin must. Hiukset sileiksi, kiiltäviksi ja pehmeiksi taikova naamio on hoitavuudessaan vailla vertaa. Ehdoton kesätuote, jota kannattaa käyttää juuri ennen aurinkomatkaa ja sen aikana. Tehokasta naamiota voi hyvin käyttää kerran viikossa tehohoitona myös kesän jälkiä korjaillessa. 

 

 

Photos /Courtesy of manufacturers, Instagram @oribe

Kommentit (0)

BACK TO BASICS: KUORINNAT
Esittelyssä kuoriva putsari, naamio ja kasvovesi. 
LUE LISÄÄ
WE'RE FLOUNCE – HAASTATTELUSSA EEVIS LIEDES
Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. 20 pikakysymykseen vastaa nyt kauneustoimittajamme Eevis Liedes.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: NEW YORK SS18
Näytöstarjonnaltaan massiivinen New York on näyttänyt kuluneella viikolla kevätmuodin suunnan. Listasimme kuusi suosikkia.
LUE LISÄÄ
WE'RE FLOUNCE – HAASTATTELUSSA IDA RANTALA
Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. Esitimme 20 pikakysymystä muotitoimittajallemme Ida Rantalalle.
LUE LISÄÄ