KESÄN BEAUTY KIT: KESÄJALAT

Kesällä kauneudenhoidossa pärjää muutamalla muistisäännöllä. Toimituksen kesän BEAUTY KIT -sarjassa esittelemme ne välttämättömät huomiota vaativat kohteet. Vuorossa sandaalikelpoisten jalkojen must have -tuotteet. 

 

Evolve Organic Satin Leg Gloss - Jalkojen hehkusuihke vailla vertaa! Kuivaöljy on tarkoitettu juuri säärille, jonne se loihtii kosteuden lisäksi hehkua ja kultahippuja. Iho ei jää öljyiseksi, mutta näyttää heti upean tasaiselta. Öljyssä ei ole sävyä eikä se rusketa jalkoja, joten pukeutuminen onnistuu samantien. 

L'oréal Paris Color Riche -kynsilakka - Sävyvalikoimassa vain mielikuvitus on rajana ja värit ovat todella upeita ja pigmenttisiä. Päällyslakan kanssa väri kestää siistinä varpaissa jopa toista viikkoa! Lakoissa on mukana hoitavia öljyjä, jonka huomaa myös tuotteen tavallista pehmeämmästä tuoksusta. Upea väri ja herkullinen kiilto viimeistelevät sandaalikelpoiset jalat. 

Organic Shop Body Scrub - Jalkojen ihoa tulee kuoria siinä missä muutakin vartalon ihoa. Kuorinta-ainetta kannattaa hieroa etenkin kantapäihin ja varpaisiin poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja karheutta. Myös jalkapöydät nauttivat kevyestä hieronnasta kuorintavoiteella. Varoitus: kuorinnan sisältämä luonnollinen sokeri ja orgaaninen mangouute herättävät myös jäätelöhimon.

Weleda Skin Food - Ihmevoide joka taikoo kuivuuden pois todella nopeasti! Levitä reilu kerros jalkojen kuiviin kohtiin ennen nukkumaanmenoa ja anna vaikuttaa yön yli. Luonnon raaka-aineita, kuten keto-orvokkia, kamomillaa ja kehäkukkaa sisältävää yleisvoidetta voi käyttää vaivaan kuin vaivaan muutenkin koko vartalolla. Voide löytyykin todella monen meikkaajan "työkalupakista"

Scholl Gel Active -avokaspohjalliset - Myös varpaat paljaaksi jättävien kesäkenkien joukosta löytyy niitä kauniita versioita, jotka eivät aina ole mukavat jalassa. Kärjestä avoimet geelipohjalliset pariutuvat näiden kenkien kanssa täydellisesti. Pohjalliset helpottavat jalkojen takkaa ja tekevät askeleesta keveämmän. 

 

Parita: Kevään kenkämuoti - esittelyssä kiinnostavimmat mallit ja trendit 

Lue lisää: Kesän Beauty Kit - Helpon silmämeikin perusteet

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @vitaliberata

Kommentit (0)

PINNALLA: SILMÄNYMPÄRYSIHO
Kaksi täsmätuotetta turvotukseen ja tummuuteen. 
LUE LISÄÄ
FASHION IN HELSINKI 2018 – VIIKON TAPAHTUMAKOONTI
Suomalaisen muodin ja designin tapahtumakokonaisuus käynnistyi tänään keskiviikkona. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: TOUKOKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
TRENDING: FARM TO FACE -KOSMETIIKKA
Luomulaatua pienissä erissä. 
LUE LISÄÄ