KESÄN BEAUTY KIT: HELPON SILMÄMEIKIN PERUSTEET

Kesän silmämeikki on intensiivinen, mutta neutraali. Sävyt valitaan korostamaan heleänä hehkuvaa ihoa ja runsasta poskipunaa.

KULMAT. Kesäkulmissa saa olla huolettomuutta. Muotoilutuotteista avainasemaan nousevat kulmageelit, joista voi omien kulmakarvojen mukaan valita itselle sopivan sävyn. Jopa luonnostaan tummia kulmia saa nyt sävyttää värillisin geelein. Uutuusgeeleille ominaista ovat pienet harjasosat, joilla pikkutarkkakin työskentely onnistuu. Kulmageelin tulee kesähelteillä pysyä hyvin paikoillaan ja kestää kosteutta tai vettä. KOKEILE: Clinique just brownsing brush-on styling mousse.

LUOMIVÄRI. Kevyessä kesämeikissä neutraalit beigen, kullan ja ruskean sävyt toimivat sesongista toiseen. Kokeile klassista vaihtoehtoa uudessa koostumuksessa; vaahtomainen luomivärikoostumus levittyy helposti luomille sormin painelemalla. Unohda tarkka sivellintyöskentely kesäksi ja painele ensin vaaleaa sävyä koko liikkuvalle luomelle ja sitten tummempaa halutessasi silmän ulkonurkkaan. KOKEILE: Clarins Matte Eyecolour 01 Nude Beige ja 04 Rosewood.

RAJAUS. Rajaamisessa pysytellään aivan ripsien tyvessä ja väritellään ripsien välit tummiksi. Rajauksen ei tarvitse varsinaisesti erottua, sillä pehmeä kynäjälki tuo silmiin kaivattua tarkkuutta ja tummuutta, näyttämättä erityisen meikatulta. Piirrä lyhyitä katkoviivamaisia vetoja ripsien tyveen ennen ripsien taivuttamista ja ripsivärin levitystä. Kesän luottorajauksen tulee olla todella pysyvä, siksi geelimäinen koostumus kynämuodossa on meikkipussin must. KOKEILE: Smashbox Always On Gel Liner, lukuisia ihania sävyjä, joista valita oma suosikki. 

RIPSET. Näyttävät ripset taikoo syvän musta, tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri. Ripsien taivutus avaa aina katseen; taivuta ripset ennen ripsaria ja levitä useampi kerros edestakaisella liikkeellä ripsien tyvestä kärkeen. Luottoripsarin tulee olla pitkäkestoinen eikä se saa varista välillä pitkäksikin venyvien kesäpäivien aikana. KOKEILE: Lancôme Monsieur Big -ripsiväri.

 

Photos / Courtesy of Harpers Bazaar, Elle UK, manufacturers

Kommentit (0)

INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ