KESÄN BEAUTY KIT: 4 X FESTARIMEIKKI

Festarimeikissä saa olla säihkettä ja väriä verrattuna arkimeikkiin. Näillä kauneusammattilaisen vinkeillä onnistut.

TOTEUTA - KIMALLEMEIKKI

Yhdistele glitteriä ja kimalteita kaiken kokoisina meikissäsi näyttävimmän lopputuloksen saamiseksi. Irtokimalle ja metallinen hile toimivat joko alarajauksena, liikkuvalla luomella tai tehosteena kulmissa. Myös silmän ulkonurkka ja poskipää saa kimallella. Valitse yksi kohta jota korostat, niin katse kiinnittyy oikeaan kohtaan ja meikki pääsee oikeuksiinsa. Parhaat irtokimalteet löydät täältä. Sydämiä, tähtiä tai muita isompia kimalteita saat lähimmästä askartelukaupasta. 

AMMATTILAISVINKKI: Liimaa kimalle kasvoille vaseliinillä. Levitä ohut kerros vaseliinia iholle ja taputtele kimalle heti sen päälle. Näin saat vielä liikuteltua kimalteita, eivätkä ne varise kasvoilta. Kimalteita voi liikutella myöhemminkin kasvoilta, mutta vaseliinin asettuessa, myös kimalteet pysyvät yllättävän paikoillaan. Pysyvästi kimalteet liimaa paikoilleen ripsiliima. Hahmottele kimalteiden paikat etukäteen ja varaudu siihen, että kimalteet saattavat hieman varista illan kuluessa. 

 

TOTEUTA - VÄRIKÄS LUOMI

Jos kimalle oli valintasi vappuna, valitse festareille värikkäämpi luomivärivaihtoehto. Luomivärin voi joko huijata vain luomivakoon tai värittää aivan ripsirajasta kulmakarvoihin. Valitse liikkuvalle luomelle tai luomivakoon kirkkaasti erottuva tehoväri kuten pinkki, sininen, vihreä tai keltainen. Koko yläluomi sen sijaan kannattaa värittää metallisilla pastellisävyillä kuten hopealla, vaaleansinisellä, vaaleanpunaisella tai lilalla. 

AMMATTILAISVINKKI: Pohjusta näyttävä luomiväri hyvin. Voidemaisen ja puuterisen luomivärin kerrostaminen päällekäin luo kestävimmän yhdistelmän. Myös geelimäinen rajausväri pysyy hyvin paikoillaan luomella ja toimii siksi kestävyyttä vaativassa silmämeikissä leveämmälläkin siveltimellä levitettynä. Urban Decayn Primer Potion -luomiväripohjustaja on myös jokaisen festarimeikkipussin must. 

 

Photos/ Courtesy of Lundlund.com

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HEINÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: PARIS HAUTE COUTURE AW18
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa heinäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
KESÄKASSISSA: AURINKOTUOTTEET HIUKSILLE
Suojaa hiuksesi auringolta. 
LUE LISÄÄ