KESÄN AIKANA TYHJENTYNEET PURKIT

Kauneustoimittajan kesän tehokulutuksessa tyhjentyneet purkkisuosikit. 

PUHDISTUS: Tata Harper Regenerating Cleanser + Bioderma Sensibio H2O Micellar Water

Kesän aikana kulutin loppuun Tata Harperin kuorivan Regenerating Cleanser -puhdistusvoiteen ja Bioderman Sensibio miselliveden niin tavallisessa, kuin matkakoossakin. Tatan ihoa mekaanisesti kuorivan voiteen huomaa käytössä heti; iho on heti huomattavasti sileämpi ja kirkkaampi. Ihohuokoset näyttävät pienemmiltä ja epämääräiset aurinkovoiteen aiheuttamat mustapäät tai muut tukkeumat ovat poissa. Bioderman misellivesi liuottaa ensin meikin kasvoilta tehokkaasti, mutta ihoa kuivattamatta tai ärsyttämättä. Vanulapuilla pyyhkimisen jälkeen iho tekee mieli puhdistaa vielä perusteellisemmin. Tata Harperin putsarin sisältämä aprikoosinsiemenjauho puhdistaa ihohuokoset syvältä. Päivittäisen kuorinnan huomaa ihon kunnossa nopeasti; iho tuntuu tasapainoiselta ja sävy on selkeästi kirkkaampi ja tasaisempi. 

Bioderman misellivettä joutuu valitettavasti raahaamaan laukussaan ulkomailta, sillä ranskalaisen apteekkituotteen jakelu ei vielä yletä Suomeen, vaikka naapurimaiden apteekkihyllyjä se jo koristaakin. Pidä siis silmät auki matkoillasi! Tata Harperia saa Naturelle -verkkokaupan lisäksi nykyään myös Sokokselta ja Stockmannilta. 

Bioderman misellivedestä voit lukea lisää täältä

TUOKSU: Glossier you

Myönnettäköön, että pullo, joka kesän aikana tyhjeni oli testerikokoinen, mutta suihkin sen tyhjäksi viimeistä pisaraa myöten. Ja nyt mietin keinoja tilata tuoksua lisää. Tuoksu on yhtä aikaa puhtaan, pirskahtelevan ja lämpimän sävyinen. Se on hyvällä tavalla naisellinen ja pehmeä, mutta silti siinä on sopivasti asennetta. Tuoksu on yhdistelmä iiristä, myskiä ja puuterisia sävyjä. Se ei muistuta mitään toista tuoksua, jonka vuoksi se on ihanan uniikki. 

Lue lisää suosikistamme Glossierista täältä

HIUKSET: Klorane Nourishing shampoo & conditioner with Mango butter

Ranskalainen apteekkisarja Klorane on tunnettu muun muassa kuivashampoostaan, jota saa myös Suomesta. Shampoosta ja hoitoaineesta ei kuitenkaan löytynyt aiempaa kokemusta ennen kuin hoitavaa linjaa suositeltiin kuiville ja käsitellyille hiuksilleni. Ihastuinkin sarjaan heti ensi pesulla! Mangovoita sisältävät tuotteet tekevät kuivasta ja korppuisesta hiuksesta kiiltävän ja helposti käsiteltävän. Hoitavuus ei latista hentoakaan hiusta, joten hoitolinja sopii hyvin skandinaavisellekin hiustyypille. Mangovoi pehmentää hiusta ja kosteuttaa sitä tehokkaasti. Tyhjensin matkoillani kesän aikana nopeasti matkakokoiset purkit, jotka ovat muuten aina erinomainen keino tutustua uuteen tuotteeseen maltillisemmin! Nyt kotona käyttöä odottavat täysikokoiset purkit, joiden toivon auttavan kuivaa hiustani myös auringon tapaan kuivattavilla kylmillä pakkassäillä. 

Lue lisää hiustenhoitosuosikeista kesän jälkeen täältä

Lue myös kesän aikana uudelleenlöydetyistä klassikoista täältä

 

Sisältää affiliate-linkkejä. 

Photos / Courtesy of Glossier.com, Eevis Liedes

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ