KESÄKASSISSA: PARHAAT VARTALON HEHKUVOITEET

Pidennä rusketusta, kosteuta ihoa tai tasoita sävyeroja - suosikeistamme löydät kesän kolme must have vartalotuotetta. 

Vita Liberata Body Blur - MIKSI IHASTUISIT: 

Body Blur on vertaansa vailla oleva vartalolle tarkoitettu vaahtomainen voide, joka sävyttää ihoa ja tekee siitä tasaisemman. Kultaisen sävyinen voide muuttaa ihon heti hehkuvan pronssiseksi ja jatkaa kevyen päivetyksen syventämistä iholla. Voide peittää ja tasoittaa ihossa sävyeroja ja pieniä virheitä. Se saa esimerkiksi paljaat sääret näyttämään sukkahousuihin verhotulta (hyvällä tavalla!). Blurraava voide ei siirry vaatteisiin ja siitä on valittavissa eri sävyjä sopivan intensiivisen lopputuloksen saamiseksi. Voide on helppo levittää ja vain lievän ruskettavan vaikutuksen vuoksi pelkoa laikukkaasta lopputuloksesta tai voimakkaasta itseruskettavan tuoksusta ei ole. 

NÄIN KÄYTÄT:

Kesämekon parina tasoittamaan kesäsääriä tai antamaan hehkua paljaille olkapäille tai käsivarsille.

 

NKD SKN Natural Tan Tinted Lotion - MIKSI IHASTUISIT:

Myös NKD SKN Natural Tan Tinted Lotion antaa iholle samantien kevyen sävyn ja tasoituksen. Se on koostumukseltaan kevyempi kuin Vita Liberatan Blur-voide ja imeytyy nopeammin. Se ei tasoita tai peitä iholta virheitä, mutta antaa vartalon iholle tasaisemman aurinkoisen sävyn. Sävytasoituksen lisäksi voide kehittää iholle paahteisen sävyn kun käytät voidetta 2-3 peräkkäisenä päivänä. Se on erinomainen voide myös rusketuksen ylläpitämiseen suhteellisen vaivattomasti. Voide kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti, joten sitä voi kesällä käyttää esimerkiksi vartalovoiteen sijasta. Voiteen sisältämä orgaaninen aloe vera myös rauhoittaa ja viilentää auringossa paahtunutta ihoa. 

NÄIN KÄYTÄT: 

Auringottoman rusketuksen luomiseen samantien ja päivetyksen syventämiseen tai pidentämiseen.

 

Urtekram Body Oil - Purple Lavender - MIKSI IHASTUISIT:

Erilaisia orgaanisia öljyjä sekoitteleva Urtekramin vartaloöljy on välttämättömyys auringossa kuivuneelle iholle. Ihoa hoitavina ja hellivinä öljyinä toimivat muun muassa oliivi-, manteli-, jojoba- ja parsakaalinsiemenöljy. Paahtunutta ihoa rauhoittavat ja hoitavat myös rosmariinista, eukalyptuksesta ja kamomillasta saatavat öljyt. Kokonaisuudesta täydellisen tekee kehoa ja mieltä tyynnyttävä laventeli. Tässä pullossa on purkitettuna huumaava kesäisen kukkaiskedon tuoksu. Öljy on kesän luottotuote, sillä hyvin ravitussa ja kosteutetussa ihossa myös päivetys säilyy pidempään. 

NÄIN KÄYTÄT: 

Kosteuttamaan ja ravitsemaan auringon kuivattamaa ihoa ja pidentämään päivetyksen kestoa iholla päivittäin. 

 

Photo / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ