KESÄKASSISSA: MULTIPURPOSE BALM

Monitoimibalmi on jokaisen kesäkassin luottotuote. Esittelyssä kaksi luonnollista suosikkiamme. 

Monitoimibalmi soveltuu nimensä mukaisesti moneen erilaiseen iho-ongelmaan. Saat siitä avun esimerkiksi kuiville tai ärtyneille ihoalueille sekä pieniin nirhamiin. Balmi toimii myös rauhoittavasti hyönteisen puremiin, tehden siitä kesäkassin ehdottoman luottotuotteen.

Monitoimibalmi on koostumukseltaan paksumpaa kuin klassinen voide, mutta notkistuu ihon lämmöstä helposti levitettäväksi ja öljymäiseksi. Balmit ovat yleensä yhdistelmä ihoa supertehokkaasti kosteuttavia ja ravitsevia kasviöljyjä ja vahoja. Balmia voi levittää tehohoitona kuiviin kynsinauhoihin, rohtuneisiin huuliin tai nenänpieleen. Sillä saa taiottua pois myös kaikki epämääräiset kuivat laikut ja se tehoaa hetkessä kuiviin kyynärpäihin tai kantapäihin. Monitoimibalmista saa avun myös meikinpoistoon ja monia balmeja voi käyttää myös ravitsevana yövoiteena. Kokeile balmia rauhoittamaan myös auringossa paahtunutta ihoa - rakkaalla kesätuotteella on hyvin monta käyttötarkoitusta. 

LUONNOLLISET SUOSIKKIMME:

Neal's Yard Remedies Bee Lovely All Over Balm - Todella riittoisasta purkista löytyy apu ihohaasteisiin pitkäksi aikaa. Ehdoton luottotuote ympäri vuoden, joka kulkee helposti mukana kassissa. Balmi muuttuu öljymäisen kevyeksi sormien lämmöstä ja se on helppo levittää halutulle ihoalueelle. Ylellinen ja raikas tuoksu tulee appelsiinin eteerisestä öljystä. Balmi pitää muun muassa kuivat ja revityt kynsinauhat paremmassa kunnossa ja pehmittää hetkessä kantapäät sandaalikelpoisiksi. 

Leahlani Bless Beauty Balm - Tätä balmia voi käyttää vaikka päivittäin kasvovoiteen tapaan! Myös kesällä iho voi olla yllättävän kuiva, joten esimerkiksi yöksi tämä balmi sopii erinomaisesti rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa. Appelsiinikukkien tuoksua joko rakastaa palavasti tai ei voi sietää, allekirjoittanut kuuluu ensimmäiseen ryhmään. Kokeile balmia myös meikinpoistoon - se irrottaa tehokkaasti paksummankin meikkivoiteen. 

Lue myös: Ostoslistalla: parhaat aurinkovoiteet

 

Sisältää affiliate-linkkejä. 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ