KESÄKASSISSA: AURINKOTUOTTEET HIUKSILLE

Suojaa hiuksesi auringolta. 

Keune Sun Shield Shampoo

Hellävarainen shampoo, joka on suunniteltu lomahiusten tehokkaaseen pesuun. Aurinkorasva, meriveden suola ja uima-altaan kloori takertuvat hiukseen ja haurastuttavat sitä. Kun kokonaisuuteen vielä yhdistää kuivattavan auringon, on hius todella kovilla. Keunen shampoon mineraalit, provitamiini B5 ja anti-kloori yhdiste takaavat varmasti puhtaat hiukset jokaisella pesulla. Shampoo tekee hiuksista pehmeät ja antaa niille kosteutta. Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Etenkin pitkätukkaisten kannattaa vielä toistaa käsittely. 

Keune Sun Shield Conditioner

Saman sarjan hoitoaine viimeistelee hiusten pesuhetken. Tehokas hoitoaine sisältää mineraaleja ja karitevoita, jotka auttavat hiuksia palautumaan kuumasta auringosta. Hiuksista tulee uudelleen kiiltävät ja helposti kammattavat. Hoitoaineen UV-filtteri suojaa hiuksia seuraavaan pesuun saakka. Anna hoitoaineen vaikuttaa hiuksissa muutaman ekstraminuutin niin merisuolasta karhenneet hiukset ovat yhtäkkiä silkkisen pehmeät. 

Acorelle Protective Hair Mist

Muista suojata hiukset ja päänahka auringolta samalla tavalla kun suojaat ihonkin. Jos hellehattu tai -huivi ei ole valintasi koko rantapäivää, turvaudu hiuksiin suihkuteltavaan Acorellen suojasuihkeeseen. Se kosteuttaa hiuksia ja suojaa niitä auringon kuluttavilta ja kuivattavilta vaikutuksilta. Suihkeen sisältämät buriti- ja karanjaöljyt muodostavat hiukseen mekaanisen suojan. Riisin ja maissin aminohapot kirkastavat ja tuovat hiuksiin tuuheutta. Artisokka sen sijaan korjaa ja suojaa vaurioilta. Ravistele pulloa ja suihkuttele reippaasti aina tyvestä latvoihin. Toista käsittelyä päivän aikana. 

Schwarzkopf Mad About Waves Sea Blend Texturising Spray

Merivedestä ja kosteammasta ilmasta taipuisaksi muuttuneisiin hiuksiin saa korostettua luonnollista kiharaa yhä enemmän tekstuurisuihkeella. Muotoilusuihke antaa hiukseen rakennetta ja tuuheutta - sillä onnistuvat kaikki ihanan rennot lomakampaukset! Jätä kotiin kaikki muotoilulaitteet ja nuku yö lapsuutta fiilistellen kosteat hiukset löysästi leteillä tai nutturalla. Suihki tekstuurisuihketta hiuksiin aamulla ja rypistele sormin. Suihke muotoilun ohella myös hoitaa hiusta sitä kosteuttaen. 

 

Viime kesänä kokoamamme beauty kit hiuksillesi on myös edelleen ajankohtainen. Kurkkaa lisävinkit täältä 

Photo / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ