KESÄINEN HEHKU VEGAANISTI

Upea kesäisen hehkuva iho on mahdollista saavuttaa vastuullisesti ja ympäristö huomioonottaen. 

Yhteistyössä Miraz / Zuii Organic Makeup & Eco by Sonya Self Tan

HELEYTTÄ KESÄIHOLLE

Päivettynyt ja hehkuva iho on kaunis ja kesäauringon vuoksi yleisilme näyttää upean terveeltä ja hehkuvalta vähäiselläkin meikillä. Auringon säteiltä kannattaa kuitenkin edelleen suojautua, sillä kultainen kesähehku on mahdollista saada kasvoille ihoa rasittamatta. 

Luonnonkosmetiikka on kirinyt viime vuonna itseruskettavissa tuotteissa tavallisten kanssasisartensa rinnalle ja ehdottomasti jopa hieman ohi. Luonnollisilla ja orgaanisilla ainesosilla on mahdollista taikoa iholleen upea kesäheleys ja toimenpiteen voi hoitaa nyt myös vegaanisti. Jos välttelet eläinkunnan tuotteita lautasellasi, voit viedä ajattelumallisi pidemmälle ja suosia kosmetiikassasi myös tuotteita, joissa ei ole käytetty eläinkunnan tuotteita. Toisille kyseessä on tiukka vakaumus, toiset kokevat luonnollisuuden ja vegaaniuden pelkkänä plussana. Oli näkökulmasi mikä tahansa, nappaa nämä tuotteet kesäkylppäriisi.

Eco By Sonya Cacao Firming Mousse - 1-4 tunnin kuluttua levityksestä upean rusketuksen iholle taikova itserusketusvaahto on rusketustuotteiden parhaimmistoa. Vaahto levitetään hansikkaan kanssa kuoritulle iholle ja annetaan vaikuttaa halutun ajan. Rusketuksen kehittyminen iholla keskeytyy kun käyt suihkussa, joten voit itse määritellä kuinka intensiivisen päivetyksen haluat. Vaahto ei tuoksu iholla voimmaakkalle itseruskettavalle eikä tahraa vaatteita tai lakanoita. Vaikuttavat ainesosat ovat herkullisia; luomukahvi, veriappelsiini, inkivääri ja mandariini ravitsevat ihoa ja tekevät siitä hehkuvan lisäksi myös kiinteämmän.

Face Tan Water - Markkinoiden mielenkiintoisin kasvojen ruskettaja pitkään aikaan! Kuumimmasta uutuudesta ei tosin ole kyse, ihmetuote on pokannut monta kauneuden palkintoa ja ollut rusketusasiantuntijoiden kylppärihyllyllä jo pitkään. Kosteuttava kasvovesi luo kasvoille pehmeän rusketuksen asteittain, joten tuotteen kanssa saa läträtä huolettomasti. Annostele kasvovettä vanulapulle ja pyyhi kasvojen, kaulan ja rintäkehän alue 2-3 kertaa viikossa. Muista aina levittää kasvovesi puhdistetuille kasvoille. Rusketus kehittyy kahdeksan tunnin aikana, joten tuote on ihanteellinen iltakäyttöön. Koostumus ei tuki ihohuokosia ja vesi sulautuu helposti normaaliin ihonhoitorutiiniisi. 

 

TEHOSTA HELEYTTÄ MEIKILLÄ

Purkista hankitun kesähehkun jälkeen ihon viimeistelee kesäinen meikkivoide. Flora Liquid Foundation on ohuehko, mutta puolipeittävä ja täysin luonnollinen sekä vegaani meikkivoide, joka tekee päivetyksestäsi entistä tasaisemman. Luonnollisen mattapinnan jättävä voide soveltuu ihanasti kesäkäyttöön; iho näyttää luonnolliselta, mutta ei kiiltele! Sävyjä on useita, joista valita. Olive -alkuiset sävykuvaukset soveltuvat hyvin päivettyneelle iholle eri asteissa ja korostavat ihon lämmintä hehkua. Meikkivoide työstyy kasvoille parhaiten sormin, jolloin saat voiteen levittymään tasaisen ohuesti. 

Lämpimänsävyiset poskipunat ajavat kesällä myös aurinkopuuterin virkaa. Tasaisen päivetyksen jälkeen aurinkopuuteri voi tuntua jopa tunkkaiselta, joten lämpimät nektariset tai persikkaiset poskipunat ovat usein jopa parempi valinta. Flora Blush sävyssä Nector luo poskille heleän korallisen hehkun, ilman kimalteita. Puna tekee kasvoista ihanan heleät ja terveen hehkuvat. Punan päälle voi kevyesti painella sormin tai siveltimellä puuterisen kimallepunan Sparkle Blush sävyssä Mango

Myös silmämeikillä voi korostaa päivetystä. Flora Eyeshadow Duo Palette sävyssä Sunset mahdollistaa kultaisen ja pronssisen luomivärin yhdistelmällään lukuisat kesäiset silmämeikit. Niin kevyt kimaltelevan kesäpäivän, kuin pitkään jatkuvan kesäillan intensiivisempikin smokey eye -meikki onnistuu tällä paletilla. 

 

 Seuraa: Instagram @zuiiorganicnordic @ecobysonyaeu

 Lue lisää: Zuii Organic, Eco By Sonya

 

Photos / Courtesy of Eevaleena Liedes

Kommentit (1)

Charlotta
11.07.2017 13:56
Kyllää! Eco By Sonyan itsarit on ihan huippukamaa. Zuii on myöskin luottomeikkisarja 3 x Charlotta www.charlottaeve.com
PINNALLA: 5 NAAMIOLIINASUOSIKKIA
Kauneustoimittajan 5 sheet mask -suosikkia.
LUE LISÄÄ
SUOMI-EDITORIAL: EMMA SAARNIO
Vieraskirjoittajamme Iida Lappalainen esittelee suomimuodin kärkinimet ja kiinnostavimmat erikoismallistot.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: SYYSKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: SYYSKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ