KESÄ TOIMISTOSSA – TUO TROPIIKKI LUOKSESI

 Kesäistä fiilistä toimistopäiviin. 

 

Kesä toimistossa vaatii seuraakseen piristäviä kumppaneita, joiden avulla virkistää päivän aikana niin kehoa kuin mieltä. Iho joutuu koetukselle niin kasvoilla kuin vartalollakin vaihtelevan ulko- ja sisälämpötilan vuoksi ja koneellinen ilmastointi kuivattaa ihoa entisestään. Tehokkaasti kosteuttavat tuoteet eivät ole ainoastaan talven juttu, ne ovat parhaat kauneuskumppanisi myös kesällä. 

Aesop Resurrection Aromatique Hand Wash - Mandariinin, seetripuun ja rosmariinin tuoksuyhdistelmä tuo mieleen eksoottisen matkakohteen, jossa tuoksuvat kilpaa aurinko ja mausteet. Toimiston kylppärissä tekee mieli käydä useammankin kerran fiilistelemässä ihanan tuoksuista käsisaippuaa. Käsien iho jää pehmeäksi ja kädet tuntuvat hyvin kosteutetuilta pesun jälkeen. Aesop -tuotteet ovat poimittavissa mukaan esimerkiksi Helsingin keskustan Artek -myymälästä. 

Medik8 Hydr8 B5 -käsivoide - Käsivoide, jonka suojakerroin 25 suojaa käsiäsi auringolta kun pyöräilet toimistolle ja takaisin kotiin. Voide pelastaa auringonpolttamilta myös rintakehään tai olkapäille levitettynä spontaaneilla after work -puistohengailuilla. Tehokkaasti käsiä ja kynsinauhoja kosteuttava voide, joka ei jätä käsiä tahmeiksi vaan imeytyy nopeasti. 

Lumene Glow Enhancer - Voidemainen hehkupuikko kasvoille korostamaan kesän hehkua meikissä. Taputtele kultaisempaa hehkua korostamaan auringon antamaa päivetystä ja vaaleanpunaisempaa korostamaan heleätä sävyä poskilla. Korostusvoide levittyy helposti ja puikko kulkee hyvin mukana. Taputtele myös silmäluomille kun haluat jatkaa työpäivää yllättäen terassille. 

Hermes Eau des Merveilles Bleue - Merihenkinen uutuustuoksu, joka saa työpisteesi tuoksumaan hetkessä välimeren aurinkorannalta. Aromaattinen, suolainen ja puinen tuoksu jää mieleen ja soveltuu ehdottomasti parhaiten kesägarderobin pariksi. Suloinen kesätuoksu soveltuu klassiseen tyyliin, olematta lainkaan kukkainen. 

Marc Jacobs Beauty Re(cover) Coconut Setting Spray - Kiinnitä kesämeikki tällä tropiikista muistuttavalla meikinkiinnityssuihkeella, joka samalla kosteuttaa ihoa. Suihkuttele kookoksen tuoksuista kasvosuihketta myös mielenvirkistykseksi tasaisin väliajoin kesken sähköpostin selailua. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Vogue Runway

Kommentit (0)

KESÄKASSISSA: AURINKOTUOTTEET HIUKSILLE
Suojaa hiuksesi auringolta. 
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: PARIS HAUTE COUTURE AW18
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: HEINÄKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HEINÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ