KEEP THE GLOW - PÄIVITÄ MEIKKIVOITEESI LOPPUKESÄÄN

Loppukesän meikkipohja on kevyt ja korostaa kesällä hankittua päivettynyttä hehkua. Nämä kolme suosikkiamme päivittävät meikkipohjasi elokuun helteisiin. 

Keväällä käyttämäsi meikkivoide voi tuntua kesän jäljiltä aivan liian vaalealta. Uutta meikkivoidetta ei välttämättä tarvitse hankkia vielä syksyä varten, sillä vaaleamman sävyn voi päivittää helposti. Nestemäisillä bronzereilla saat olemassa olevasta meikkivoiteestasi nopesti tummemman. Sekoita meikkivoide ja nestemäinen bronzeri kämmenellä keskenään ja levitä kasvoille. Kasvojen sävyeroja voi myös tasoitella vaahtomaisella "aurinkopuuterilla", joka on kevyt ja helppo levittää kasvoille siveltimellä. Suosikkimme päivittävät sinut samantien oikeaan sävyyn ja toimivat jatkossa tavallisen bronzerin tapaan. 

SENSAI BRONZING GEL- Markkinoiden yksi vanhimmista, meikkivoiteen sävyn päivittelyyn tarkoitetuista tuotteista on Sensain ikoninen sävygeeli. Kevyt koostumus sulaa meikkivoiteeseen ja sekoittuu hyvin, joten lopputulos minkä tahansa meikkivoiteen kanssa on tasainen ja luonnollinen. Geeliä on saatavana muutamassa eri tummuusasteessa, joten onnistut sävyn päivittämisessä varmasti. Voit myös käyttää geeliä yksinään kasvoilla kun haluat vain tasoittaa ihon sävyä. Geelissä ei ole itseruskettavia ominaisuuksia. 

LUMENE INSTANT GLOW WATERCOLOR BRONZER - Lumenen nestemäiset bronzer-tipat ovat myös helppo keino sävyttää olemassa olevaa meikkivoidetta. Voit sävyttää tipoilla minkä tahansa meikkivoiteen tummemmaksi, toki erityisen hyvin koostumus toimii Lumenen Beauty Serumin kanssa. Aurinkopuuterin korvikkeena tipat on helpoin levittää kasvoille suurehkon siveltimen avulla. Nestemäinen koostumus levittyy parhaiten suoraan meikkipohjan päälle ennen puuteria. Tasainen ja ohut koostumus kestää kasvoilla siistinä eikä muutu laikukkaaksi tai epätasaiseksi kuumankaan päivän aikana. 

SOLEIL TAN DE CHANEL BRONZING MAKEUP BASE - Jos välttelit auringonottoa kasvoille ja keväinen meikkivoiteesi on sävynsä puolesta edelleen sopiva, kokeile korostaa auringon hehkua poskipäillä, ohimoilla ja nenän varressa erillisellä aurinkotuotteella. Chanelin vaahtomainen bronzeri on helppo levittää siveltimellä tai meikkisienellä. Se jättää iholle samettisen mattaisen lopputuloksen, joten ylimääräistä kiiltoa tai rasvaisuutta ei tarvitse pelätä. Tuotetta voi kerrostaa; ohut kerros korostaa kevyttä päivetystä, runsaammin annosteltuna vaahto syventää voimakkaampaakin rusketusta. Valitettavasti saatavilla on vain yksi sävy, joka onneksi on yllättävän universaali, mutta ei vastaa kaikkien sävytarpeisiin. Vaahto sopii kasvoille myös sellaisenaan, joten meikkivoiteen vielä elokuuksi hyllyyn jättävälle bronzeri on erinomainen tuote kasvojen sävyerojen tasoitteluun ja päivetyksen korostamiseen. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Kate Moss in Cuba 1994

Kommentit (0)

TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -7
Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa marraskuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: MARRASKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: TOP 3 KOSTEUTTAJAT
Ehkäise marraskuun vaikutukset iholla. 
LUE LISÄÄ