KAUNEUSTRENDI HALTUUN: MEIKITÖN MEIKKI

No makeup - makeup jatkaa voittokulkuaan kauneustrendien kärjessä. Suuntaus ajaa yhä meikittömämpään lookiin, jossa perustan on oltava kunnossa toteutuakseen siististi. Meikittömän meikin saavuttamiseen riittää muutama niksi. 

Meikitön meikki näyttää parhaalta hyvin hoidetulla iholla – tästä faktasta ei päästä yli eikä ympäri. Perusteellinen ihon puhdistaminen, huolellinen hoito ja tehokas kosteuttaminen pitävät ihon hyvässä kunnossa ja heleänä. Luonnollisessa meikissä huomio kiinnittyy siihen, mitä teet ennen meikkaamista – siksi ihonhoito on tässä trendissä vähintään puolet lopputuloksesta. Meikillä saat korostettua parhaita puoliasi ja piilotettua haastavampia. Muutama askel riittää täydelliseen lopputulokseen.

STEP 1 - Levitä mahdollisimman ohut meikkipohja; kuten sävyseerumi, värillinen kosteusvoide, BB-voide tai superohut meikkivoide sormin puhtaille, kosteutetuille kasvoille. Sormin siksi, että voide levittyy näin mahdollisimman ohuesti ja sulautuu ihoon samantien. Aloita kasvojen keskiosasta, johon kaipaat todennäköisesti eniten peittävyyttä. Levitä voidetta vain alueille, joille sitä tarvitset.

STEP 2 - Levitä peiteaine silmien alle ja nenänpieliin sekä näppyjen päälle puhtaalla luomivärisiveltimellä ja taputtele lopuksi huolellisesti sormin. Saat ohuemman kerroksen peiteainetta ihollesi ja peiteaine kohdistuu tarvittaessa hyvinkin pienelle alueelle. Sormin ja isommilla meikkisienillä levitettynä peiteainetta levittyy laajemmalle alueelle ja meikkipohjastasi tulee automaattisesti paksumpi. 

STEP 3 - Sekä bronzerin että poskipunan kohdalla kannattaa suosia voidemaisia koostumuksia. Voidemaiset koostumukset sulautuvat jälleen iholle kaikista pehmeimmin. Aurinkoista hehkua kannattaa levittää kasvoille maltillisesti ja pitää huoli sävyn oikeasta valinnasta. Liian tummalla varjostuksella kasvomeikki näyttää heti voimakkaammalta. Poskipuna jää luonnolliseksi, kun valitset sen lähelle omien huultesi sävyä tai astetta kirkkaammaksi. 

STEP 4 - Silmämeikki saa jäädä minimiin ja ripsiä voi korostaa joko tummanruskealla tai mustalla ripsivärillä. Kaikista paljaimmassa meikittömässä meikissä ei tehdä rajausta tai käytetä luomiväriä, mutta aivan ripsien tyvestä voi kevyesti värittää ripsirajaa ruskealla rajauskynällä huijatakseen hieman intensiivisempää katsetta. 

STEP 5 - Huulirasva tai kevyesti sävyttävä huulivoide viimeistelee meikittömän tyylin. Samaan aikaan huulia kosteuttava, mutta luonnollista sävyä tasoittavaa voidetta voi huoletta lisäillä huuliin tavallisen voiteen tapaan pitkin päivää. 

NÄILLÄ ONNISTUT: 

Estee Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer

Bobbi Brown Retouching Wand 

Lumene Instant Glow Watercolor Bronzer

Vapour Aura Multi-Use Blush

Madara Plum Plum Lip Perfecting Balm

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @alexcarl @pandorasykes @_jeanettemadsen @leaseydoux_genuine @frederikkesofie 

Kommentit (0)

TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -3
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ
TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: ONA RIHU
Onan meikkipussin viisi ekologista luottotuotetta. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: RANTAMUOTI
Matkalaukussa tänä kesänä kokouikkari, silkkihuivi ja harsokaftaani.
LUE LISÄÄ