KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: TOUKOKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 

Uutta luettavaa - Ahkerassa klikkailussa ovat viime aikoina olleet kauneussivustot Cult Beauty ja Glasshouse Journal. Cult Beauty yhdistää verkkokaupan ja editorial-sisällön saumattomasti. Artikkeleita on kiva selailla ja eksyä lomassa kaupan puolelle klikkailemaan uutuustuotteita. Samasta syystä klikkaan itseni lähes päivittäin Violet Greyn sisältöihin ja nautin säännöllisesti myös Porter Edit -julkaisun kauneusosiosta (jonka vahvuus on kuitenkin enemmän muodin puolella). Glasshouse Journalista huomaan kuitenkin inspiroituvani eniten tällä hetkellä ja ammentavani ideoita niin Flounceen kuin muuhunkin työhöni. 

Uutta seurattavaa - Kauneudessa olen löytänyt uutta inspiraatiota myös Instagramin puolelta. Ruotsalaisen kauneusbloggaajan Leyglown tililtä olen bongannut uutta kokeiltavaa. Välillä on kiva nähdä paljon tuttua ja turvallista sisältöä yhdistettynä mielenkiinnon herättäviin uutuuksiin. Sisältöön on jotenkin niin helppo samaistua kun se on vaihteeksi niin läheltä... 

Barely there -huulipuna - Vihdoin olen löytänyt suosikkini stain -huulipunista. Stain -punalla tarkoitetaan huulille levitettävää punaa, joka ei lisää huulen päälle värikerrosta, vaan huulen omaan sävyyn sulautuen tuo sitä enemmän esille. Clarinsin Water Lip Stain -puna antaa huuliin kevyesti ruusuista punaa tuntumatta huulilla miltään tai näyttämättä huulipunalta. Tuote tekee huulista syvemmän punaiset ja efekti säilyy huulissa monta tuntia. Täydellinen tuote viimeistelemään kesän "meikitöntä" -lookia. 

Kasvosuihke + öljy - Viime aikoina ihoni on ollut tavallista hehkuvampi ja olen saanut kaikki sen toiminnat tasapainoon. Olen huomannut oman ihoni rakastavan kasvosuihkeen ja -öljyn yhdistelmää; iho tulee heti heleäksi, pehmeäksi ja tasaisen sävyiseksi. Suihkutan kasvot aamuin illoin märäksi kasvovedellä (suosikkeja täällä) ja levitän kasvoille heti öljyä (lisää suosikkeja). Aamuisin olen öljyssä hieman säästeliäämpi, mutta illalla annostelen sitä reilusti. Kosteus kasvoilla sitoo öljyn itseensä ja molemmista tuotteista saa tällä yhdistelmällä kaikki niiden hyödyt irti. 

Luonnollinen tuoksu - Unique Beautyn ekosertifioitu Ingrid -hajuvesi on noussut luottovalinnakseni tänä keväänä. Kardemummaa, ruusua ja santelipuuta yhdistelevä tuoksu sisältää kaikkia lempituoksujani. Sen sävyt kuulostavat todella naiselliselta, mutta lopputulos on raikas ja ajaton. Tanskalaisen tuoksutalon ekosertifoituja tuoksuja on saatavilla useita, joten oma suosikki löytyy varmasti jos haluat kemikaalittoman parfyymin käyttöösi. 

Aiempia mood boardeja löydät täältä

 

Photos / Glasshousejournal.co.uk, Porter Edit, Instagram @jelena.marija @uniquebeautydenmark, Eeva Suutari

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ