KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: TOUKOKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

 

 

DIY -kosmetiikka - Kosmetiikka, jota voi itse tuunata on mielestäni kiinnostava konsepti. Markkinoille tulee koko ajan lisää tuotteita, jotka eivät kannusta korvaamaan jo ennestään toimivaa tuotetta, vaan tekemään siitä vieläkin paremman. Clarinsin Booster -tipat ovat olleet tehokulutuksessani päivittäisessä ihonhoidossa. Energy -tipoilla voi tuunata omasta päivävoiteesta ihoa virkistävämmän ja kirkastavamman version. C-vitamiini heleyttää ihoa ja antaa energiaa väsyneeseenkin aamuun. Boostereista löytyy hyvä vaihtoehto myös juhlinnan jälkeiseen olotilaan. Tehotippoja kuuluu käyttää kuurina, mutta talven vaihtuessa kevääseen kuukaudenkin piristyskuuri on erittäin tervetullut. Tämän kevään suosikki meikkipohjani syntyy myös kustomointi-idealla, nimittäin Cliniquen Blend It Yourself -pigmenttitipoilla. Pigmentti sekoitetaan omaan kosteusvoiteeseen omalle iholle parhaiten sopivan meikkipohjan saamiseksi. Itse suosin sävyttävän päivävoiteen kaltaisia ohuita meikkipohjia, mutta tippojen annostelulla on mahdollista tehdä omasta kosteusvoiteesta peittävämpikin versio. 

Vintage -korut - Sain hiljattain isältäni kasan isoäitini vanhoja koruja ja hämmästyin kuinka samanlainen maku minulla ja isoäidilläni oli. Upeita kultakoruja tutkiessani, totesin, että moni niistä sopisi aivan arkiseen käyttööni sulavasti. Siispä olen nyt muutaman viikon viimeistellyt asuni mummoni vanhoilla koruilla ja ne ovat keränneet paljon huomiota. Kuten vaatteet, myös korut kestävät aikaa kun materiaalin valitsee huolella ja niitä huoltaa säännöllisesti. 

Himotuimmat vaatelistalla: Réalisation Par - Los Angelesista kotoisin olevan vaatemerkin Instagramissa näkyvät julkaisut ovat siirtyneet tiuhaan tallennettuihin. Yksittäisiä vaatekappaleita eikä kokonaisia mallistoja suunnitteleva merkki taitaa erityisesti himotuslistalla olevat silkkimekot. Merkin kampanjakuvat ja tyyli-imago inspiroivat ja jokainen vaate tuntuu ihanan yksilölliseltä. Rennosta ja huolettomasta Losi -tyylistä inspiraationsa saaneen brändin fiilis välittyy ja saa suuntaamaan oman katseenkin lähenevään kesään. 

Kööpenhamina - Helmikuussa vieraillessamme muotiviikoilla Köpiksessä, tuli tunne pitää kaupunkia tarkasti silmällä. Kaupungissa tapahtuu nyt ehdottomasti mielenkiintoisimmat muoti- ja kauneusilmiöt koko skandinaviassa. Muotiviikkojen näytökset olivat osa aivan omaa luokkaansa, uusia taitavia nimiä nousee Tanskasta tällä hetkellä koko ajan ja maassa ihmisten suhtautuminen kauneustrendeihinkin on upean raikas. Jos samassa kaupungissa vierailee neljä kertaa vuoden sisällä, voidaan varmaan puhua jo lievästä pakkomielteestä...

 

Photos / Courtesy of adustyolivegreen.com, manufacturers, @realisationpar

Kommentit (0)

FLOUNCE RUNWAY AW18: LONTOON KOHOKOHDAT
Lontoon kuusi parasta.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HELMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR´S PICK: MARIMEKKO for CLINIQUE
Suomalaista suunnittelua kansainvälisen kosmetiikkajätin huulipunissa. 
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: KASVOÖLJY
Parasta mitä voit antaa ihollesi juuri nyt. 
LUE LISÄÄ