KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: TOUKOKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

 

 

DIY -kosmetiikka - Kosmetiikka, jota voi itse tuunata on mielestäni kiinnostava konsepti. Markkinoille tulee koko ajan lisää tuotteita, jotka eivät kannusta korvaamaan jo ennestään toimivaa tuotetta, vaan tekemään siitä vieläkin paremman. Clarinsin Booster -tipat ovat olleet tehokulutuksessani päivittäisessä ihonhoidossa. Energy -tipoilla voi tuunata omasta päivävoiteesta ihoa virkistävämmän ja kirkastavamman version. C-vitamiini heleyttää ihoa ja antaa energiaa väsyneeseenkin aamuun. Boostereista löytyy hyvä vaihtoehto myös juhlinnan jälkeiseen olotilaan. Tehotippoja kuuluu käyttää kuurina, mutta talven vaihtuessa kevääseen kuukaudenkin piristyskuuri on erittäin tervetullut. Tämän kevään suosikki meikkipohjani syntyy myös kustomointi-idealla, nimittäin Cliniquen Blend It Yourself -pigmenttitipoilla. Pigmentti sekoitetaan omaan kosteusvoiteeseen omalle iholle parhaiten sopivan meikkipohjan saamiseksi. Itse suosin sävyttävän päivävoiteen kaltaisia ohuita meikkipohjia, mutta tippojen annostelulla on mahdollista tehdä omasta kosteusvoiteesta peittävämpikin versio. 

Vintage -korut - Sain hiljattain isältäni kasan isoäitini vanhoja koruja ja hämmästyin kuinka samanlainen maku minulla ja isoäidilläni oli. Upeita kultakoruja tutkiessani, totesin, että moni niistä sopisi aivan arkiseen käyttööni sulavasti. Siispä olen nyt muutaman viikon viimeistellyt asuni mummoni vanhoilla koruilla ja ne ovat keränneet paljon huomiota. Kuten vaatteet, myös korut kestävät aikaa kun materiaalin valitsee huolella ja niitä huoltaa säännöllisesti. 

Himotuimmat vaatelistalla: Réalisation Par - Los Angelesista kotoisin olevan vaatemerkin Instagramissa näkyvät julkaisut ovat siirtyneet tiuhaan tallennettuihin. Yksittäisiä vaatekappaleita eikä kokonaisia mallistoja suunnitteleva merkki taitaa erityisesti himotuslistalla olevat silkkimekot. Merkin kampanjakuvat ja tyyli-imago inspiroivat ja jokainen vaate tuntuu ihanan yksilölliseltä. Rennosta ja huolettomasta Losi -tyylistä inspiraationsa saaneen brändin fiilis välittyy ja saa suuntaamaan oman katseenkin lähenevään kesään. 

Kööpenhamina - Helmikuussa vieraillessamme muotiviikoilla Köpiksessä, tuli tunne pitää kaupunkia tarkasti silmällä. Kaupungissa tapahtuu nyt ehdottomasti mielenkiintoisimmat muoti- ja kauneusilmiöt koko skandinaviassa. Muotiviikkojen näytökset olivat osa aivan omaa luokkaansa, uusia taitavia nimiä nousee Tanskasta tällä hetkellä koko ajan ja maassa ihmisten suhtautuminen kauneustrendeihinkin on upean raikas. Jos samassa kaupungissa vierailee neljä kertaa vuoden sisällä, voidaan varmaan puhua jo lievästä pakkomielteestä...

 

Photos / Courtesy of adustyolivegreen.com, manufacturers, @realisationpar

Kommentit (0)

LUO TYYLI: KEVÄTMUODIN AVAINLOOKIT RUNWAYLTA
Sesongin parhaat univormut Calvin Kleinilta, Jacquemukselta ja Célinelta.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ MIKRONEULAUS
Vieraskirjoittajamme Emmi-Liia Sjöholm testaa kauneuden kiinnostavimpia ilmiöitä ja raportoi niistä. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: AURINKOLASIT
Sesongin aurinkolasimuoti kumartaa kapeille ysärilinsseille ja pastellisille aviaattoreille.
LUE LISÄÄ
TRENDING: YHTEISÖLLISET KAUNEUSBRÄNDIT
Kultit nimeltä Glossier, BYBI Beauty ja Kora Organics. 
LUE LISÄÄ