KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: SYYSKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 

Tuoksuja - Kaikille tuoksuintoilijoille on tarjolla näin alkusyksystä ilouutisia; yhteinen alusta tuoksujen tutkimiseen, vertailuun ja keskusteluun löytyy nyt lähempää kuin koskaan aiemmin. Helsinki Perfume Society on kaikkien tuoksufanaatikkojen kokoontumispaikka verkossa. Sivusto tutkii ja pohtii tuoksuja, niin abstraktilla kuin hyvin konkreettisellakin tavalla. Tuoksuja on kaikkialla ja ne ovat suuressa merkityksessä esimerkiksi tunteiden ja mielikuvien rinnalla. Ymmärrän sivuston perustajaa Sylvia Seneä hyvin, myös minulle on aina ollut tärkeää asioiden, ihmisten ja tilanteiden tuoksut. HPS:n ihanalta videolta näet todisteen siitä, että tuoksun ei aina tarvitse olla edes konkreettista. Toisaalta tuoksujen kaipuu kärjistyy hyvin myös konkreettisiin esineisiin, kuten vaikka hajuvesiin, joista alustalla jutellaan myös. 

***

Liikkuvan kuvan kampanjat - Olemme toimituksessa inspiroituneet Idan kanssa perinteisten muotitalojen videokampanjoista viime aikoina. Viime mood boardissaan Ida mainitsi Jil Sanderin AW18 kampanjavideon, jota olen myös itse toistanut Youtubessani jo lukuisia kertoja. Pidin myös Pradan Summer Illusions -videosta, vaikka se ei mielestäni Jill Sanderin videon tasolle mielenkiinnollaan aivan yletäkään. Liputan vahvasti sen puolesta, että merkit tekisivät yhä enemmän liikkuvaa kuvaa kampanjatarkoituksissaan. Tarinaa kertovat, jopa lyhytelokuvan henkiset videot puhuttelevat ainakin minua vahvemmin.   

***

Britti-ELLE - Brittien Vogue on Edward Enninfulin tulon jälkeen ollut yksi suosikkejani, jonka olen tasaisesti ostanut irtonumerona lehtihyllystä. ELLE sen sijaan on jäänyt omissa ajatuksissani hieman vertaisensa varjoon, mutta nyt syyskuun "The Sustainability Issue"  loisti hyllyssä mieleenpainuvalla kannellaan. Ihailen upean uniikkia, rohkeaa ja avointa supermalli Slick Woodsia ja kaunokainen korostaakin syyskuun numeroa raskaana pallopaidassaan. Annan lehdelle lukuisia pisteitä ihanan virkistävästä kansivalinnasta! Myös  sisältö oli laadukas, haastattelut mielenkiintoisia ja ulkoasu raikas sekä kiinnostava. Toivon lehden jatkavan tästä hyvää piristynyttä linjaansa. 

***

Kuukauden purkki - Ihoni sai loppukesästä kummallisen näppyläkohtauksen. Tavallisesti suhteellisen tasapainoinen ihoni vastasi kaikkiin hoitokokeiluihini kipeillä finneillä ja näppylöillä. Finnit eivät liittyneet kuukautiskiertoon, eivätkä oikein selittyneet tietyllä tuotteella tai kesän epäsäännöllisillä elintavoilla. Lisäsin päivittäiseen ihonhoitooni kevyen kuorinnan ja muutaman ohuen kerroksen lisäkosteutta. Sen lisäksi pääsin suurkuluttamaan epäpuhtaan ihon tuotteita ja niistä onkin tulossa pian kattavampi artikkeli. Tällaisten ihohaasteiden ääreltä löysin tämän kuun suosikkipurkkini; Evolve Rainforest Rescue Blemish Serumin. Seerumi on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle rauhoittamaan, puhdistamaan ja tasapainottamaan ihoa - ja se tuntuu todella toimivan. 

 

Lue aiemmat mood boardit täältä

 

Sisältää affiliate-linkin.

Photos / Courtesy of manufacturers, British Elle, Lina Jelanski @lina_jelanski, Jil Sander AW18 Time Passing by Wim Wenders 

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ