KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: MAALISKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

ÖLJYILLÄ LOTRAUS. Öljyt ovat inspiroineet ihonhoitopurkeista eniten varmaan siksi, että iho irtoaisi näillä säillä samantien, jos en kaksi kertaa päivässä dippaisi itseäni öljypulloon ja väleissä suihkuttelisi kaikenlaisia kosteussuihkeita kasvoilleni. En tiedä nauttiiko joku näistä säistä täysillä, mutta itselleni tällaiset pakkaset tuottavat jo oikeasti hankaluuksia ihonhoidossa. Rajuja pakkasia pakenen onneksi ihan pian lämpimään Espanjaan, jonka aikana toivon Helsingissä tapahtuvan taianomaisia säämuutoksia. Tämän talven parhaista öljyistä kirjoitin täällä ja tyhjäksi olen pumpannut jo Essen, Mia Höytön ja vuoden 2017 parhaan kosmetiikan listalla olleen Whamisan kasvoöljyt.  

STICK WITH IT. Olen aina rakastanut meikkituotteita, joita voi työstää kasvoille sormin ja melkeimpä kaikki tuotteeni levitänkin omille kasvoilleni aamuisin sormilla. Pidän siis nopeista ja vaivattomista tuotteista, vaikka tykkäänkin ottaa aikani peilin edessä. Viime aikoina olen löytänyt uudelleen tuotteita, jotka toimivat puikossa. Meikkivoiteet, luomivärit, highlighterit - kaikki otan mielelläni vastaan puikon muodossa. Bobbi Brownin meikkivoidepuikko on ikiaikainen suosikkini peittämään talvinuhasta punoittavia nenänpieliä. Puikko kulkee mukanani aina käsilaukussa kaikenlaiseen korjailuun. Bobbi Brownilta poimin viimeksi mukaani myös hehkuvoiteen saman näköisessä puikossa. Glow Stick sävyssä Bikini on ihana pinkki hehkuvoide kultaisilla glitterhipuilla heleyttämään ihoa. Musta puikko voi myös hieman hämätä, nappasin viimeksi mukaani hehkuvoiteen enkä meikkivoidetta ja aloin jo innokkaana taputtelemaan glitteria keskelle otsaani... 

KUORIVAT KASVOVEDET. Tässä vaiheessa talvea tekee mieli kuoriutua kuivasta ihosta oikein tehokeinoin. Huomaan kuorivani niin vartaloni ja kasvojeni ihoa tehokkaasti. Otin käyttöön jopa päänahkaa kuorivan Natura Siberican Scalp Scrub -hoitovoiteen. Sitä levitetään kosteaan hiuspohjaan, annetaan vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhdellaan lopuksi pois. Hoidon jälkeen hiukset tulee pestä normaalisti shampoolla. Kerran viikossa saunan ohessa tämä on tehnyt ihmeitä kuivahtaneelle päänahalleni. Lisäksi lotraan ennen kunnon kevätaurinkoa ihoa kuorivilla kasvovesillä aamuin illoin. Muun muassa hedelmähappoihin perustuvat kasvovedet kirkastavat ja uudistavat ihoa ja jo viikossa huomaa helposti eron ihon pinnassa. Auringonvalon lisääntyessä entsymaattisten kuorintatuotteiden kanssa tulee muistaa käyttää suojakerrointa pigmenttiläiskien välttämiseksi. Suosikkimme kuorintavesistä voit bongata pian Flouncesta. 

STYLEHERO ATM. Huomaan pysähtyväni joka kerta Instafeedissä Camille Charrièren kuvien kohdalle. Ehkä kaipaan elämääni lisää ranskalaista charmia pipo ja kaulaliina silmillä viilettäessäni arjen askareista toiseen... Tykkään Camillen rönsyilevästä tyylistä niin Instafeedin asukuvien kuin -storynkin rennossa tyylissä. Napakasti niin kevyempiin kuin polttaviimpinkin puhenaiheisiin kantaaottavan Camillen ja Monika Ainleyn podcast Fashion: No Filter on myös kuuntelemisen arvoinen. 

 

Photos / Courtesy of Instagram @camillecharriere , manufacturers

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ