KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Loma - Lomakausi häämöttää, sillä jään pitkälle kesälomalle juhannuksesta. Aloitan lomani Biarritzista, surffaajien suosimasta kauniin rosoisesta kaupungista. Tietysti kyseisellä kaupunkilomalla tekee mieli käyttää paikallisesti kehitettyjä Algamariksen aurinkovoiteita. Kirjoitin näistä luonnollisista suosikkivoiteistani täällä. Olohuoneen lattialla auki olevasta matkalaukusta löytyy jo pari purkkia suihkuteltavaa vartalovoidetta, sävyttävää kasvovoidetta ja jokaisen polttavan tilanteen pelastavaa stickiä. Aurinkovoidetta kuluu varmasti purkkitolkulla sillä jatkan matkaani Biarritzista vielä Sisiliaan. 

Ranta-asusteet - Metsästän itselleni vielä ennen lomaani täydellistä uimapukua, joka mahdollistaisi auringossa makoilun ilman outoja rusketusraitoja ja sopisi myös sporttisempiin ranta-aktiviteetteihin. Filippa K:n strap -uimapuku pitää vahvaa kärkisijaa toivelistallani. Bongasin hetki sitten myös merkin nimeltä OHOY SWIM, joka tekee merestä kerätystä muovista upeita uima-asuja. Mallisto on ihanan ajaton - samasta uikkarista pitää varmasti useamman vuoden ja mallit soveltuvat niin rentoon altaalla hengailuun kuin sporttisempaankin menoon. Kierrätysuikkareita myy nyt TRE -myymälä Mikonkadulla. 

Uusi tuoksukipinä - Byredon tuoksuja saa vihdoin yhä paremmin myös Suomesta. Henkilökohtaisesti innostukseni kyseiseen tuoksubrändiin ehti jo lopahtaa aikana, jolloin uusi tuoksusuosikki olisi pitänyt valita nopealla nuuhkaisulla reissujen lomassa. Otan tuoksuvalinnan vakavasti ja pohdin uutta lemppariani yleensä hartaasti tuoksutellen. Byredon tuoksuja ehti haistella vain nopeasti tiskeillä ja liikkeissä matkoilla, jolloin ajatukset ja keskittyminen olivat jossain muualla. Ja kun vastaan käveli kaduilla vain brändin hittituoksuja, en löytänyt omaa suosikkiani valikoimasta sitten Gypsy Waterin. Huhut kuitenkin kertovat, että brändi olisi avaamassa oman pisteen Helsingin Stockmannille! Heti huhun vahvistuttua, aion nuuhkia itselleni syyssuosikin merkin valikoimasta. (Myös Kicksin verkkokaupasta saa nykyään Byredon tuoksuja, jos tietää valmiiksi minkä tuoksuista haluaa. Tällä hetkellä tuoksuja voi tuoksutella fyysisesti Lahdessa Petit St Louis -liikkeessä.)

Kuukauden purkki - P'ure Papayacaren fermentoitua papaijaa sisältävä voide on tehokulutuksessani. Ihmevoide on toiminut huulirasvanani nyt muutaman viikon ja siitä olen saanut avun myös kuiviin kynsinauhoihin. Aion pakata isomman pakkauksen mukaan myös matkoilleni, voiteesta kun saa avun mihin tahansa ihon ärsytykseen tai reaktioon. Myös näistä monitoimibalmeista olen viime aikoina innostunut ja löytänyt ratkaisun erilaisiin ihonhoitohaasteisiin. 

Aiempia mood boardeja löydät täältä

 

Photos / Courtesy of ohoyswim.com, Byredo, Eevis Liedes, Instagram @purepapayacare

Kommentit (2)

Heidi
13.06.2018 19:20
Vinkki vinkkinen: ainakin aiemmin Byredon tuoksuista sai ilmaisia näytteitä merkin omasta nettikaupasta, riitti kun laittoi viestiä asiakaspalveluun. :)
Eevis Liedes
15.06.2018 18:47

Ihanaa, kiitos vinkistä!! :) 

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ