KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Rusketus - Monen vuoden ajan olen vältellyt auringonottoa ja verhonnut itseni vaatteisiin ja korkeisiin aurinkosuojakertoimiin. Poikkeusta en aio tehdä tänäkään vuonna, en edes kesän rantalomalla, mutta vaaleaan hipiääni kaipaan ehdottomasti kultaisempaa sävyä monen vuoden tauon jälkeen. Itseruskettavat eivät ole inspiroineet pitkään aikaan, mutta ennen suihkua levitettävät ja poispestävät itseruskettavat käänsivät pääni. Pre Shower Tan -purkit ovat olleet ja tulevat olemaan ahkerassa käytössä koko kesän ajan. 

Minimaalinen meikki - No makeup -makeup on mennyt kohdallani jo äärimmäisyyksiin, sillä inspiroidun koko ajan yhä enemmän ihonhoidosta meikin taustalla ja jaksan tarttua yhä harvempaan purkkiin aamulla meikatessani. Ihonhoidon, hehkun ja samalla meikkien tasoittavan vaikutuksen yhdistävät tuotteet ovat olleet ahkerimmassa käytössä ja tuotteen täytyy jo tehdä monta asiaa kerralla päästäkseen omaksi suosikikseni. Kesällä kylpyhuoneen hyllyillä oleskelevat sekä auringolta suojaavat, että ihoa kaunistavat monikäyttötuotteet. 

Suomalainen osaaminen - Vielä Pre Helsingin jälkimainingeissa fiilistelen todella paljon suomalaista osaamista ja suomesta nousevia kykyjä. Meillä on täällä todella kivoja brändejä niin muodin kuin kauneudenkin osa-alueilla, unohtamatta tietenkään muotoilua ja taidetta. Pre Helsingin aikana erityisesti Sasu Kauppi, Ella Boucht ja Aalto-yliopiston jokavuotinen muotinäytös vakuuttivat jälleen suomalaisesta osaamisesta. Kosmetiikan puolella kotimaiset Mia Höytö ja klassikko Lumene ovat nousseet ihonpuhdistuksen suosikeiksi ja meikkipussin vakkareihin. 

Lomamuoti - Lähenevässä kesälomassa inspiroivat tulevat lomamatkat lämpimään. Siksi uimapuvut ja bikinit ovat olleet tutkittavien listalla ahkerasti. Kokouikkarit ja korkeavyötäröiset bikinialaosat yhdistettynä mahdollisimman mukavaan yläosaan tulevat varmasti valituksi matkalaukkuun. Hankintalistalla ovat uima-asun lisäksi myös iso pellavainen kauluspaita, silkkihuivi hiusten suojaksi ja kesäiseen kaupunkivaelteluun soveltuvat espadrillot. 

 

Katso juttusarjan aiemmat kuukaudet täältä.

Photos / Courtesy of Vogue, Harper's Bazaar, manufacturers, Instagram @vitaliberata

Kommentit (0)

LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ