KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018

Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.

Olen hurahtanut äänikirjoihin täysin. Rakastan kirjoja ja lukemista, mutta olen huono lukemaan useita kirjoja samaan aikaan tai yhtä kirjaa vain vähän kerrallaan. Haluaisin aina ahmia koko tarinan kuten elokuvan. Äänikirjassa eteneminen on helpompaa arjen keskellä kuin kirjan lukeminen jokaisella vapaalla hetkellä. Ehdin kuunnella kirjaa päivän aikana useaan otteeseen. BookBeatin äänikirjavalikoimaan olen ollut tyytyväinen. Tällä hetkellä inspiroi todella paljon Becoming Michelle Obama. Kirja kertoo Michellen tarinan aina lapsesta First Ladyksi asti. Ihailen Michelleä, joka sanoo kirjassa paljon asioita suoraan ja kaunistelematta. Fanitukseni sai aivan uudet mittasuhteet kirjan aikana. 

***

Olen pitänyt omalla instatililläni Sunday Mask -juttusarjaa alkusyksystä lähtien. Naamiot ovat aina inspiroineet ja kuuluneet viikottaiseen rutiiniini. Epäröin kuitenkin hetken aloittaessani juttusarjaa naamioista, että en keksisi hyviä naamioita tai kyllästyisin aiheeseen. Asiassa on kuitenkin käynyt aivan päinvastoin. Olen inspiroitunut naamioista vielä enemmän ja iloitsen viikolla kun saan pohtia mikä naamio nousee valokeilaan sunnuntaina. Tarkoituksenani on pääasiassa esitellä jo monesti kokeiltuja naamioita ja raportoida niistä, mutta mukaan on mahtunut myös tähän mennessä yksi testinaamio, josta raportoin ensifiilikseni. Ehkä nostan jatkossa luottonaamioiden joukkoon tällaisia ensivaikutelmia. Naamiotestaukselle ei siis varmasti ole näkymässä loppua. 

***

Kuukauden purkki - Erityisesti talviaikaan hoidan ihoani retinolilla. Retinoli on A-vitamiinin muoto, joka erityisen tehokkaasti uudistaa ihoa. Retinoli pehmentää ihoa ja siloittaa juonteita, mutta retinolin jälkeen huomaan erityisesti eron ihoni tasaisuudessa ja kirkkaudessa. Verson Super Facial Serum sisältää tehokasta Retinol 8 -yhdistettä, jota on pakattu seerumiin huimat määrät. Seerumi ei ehkä ole herkkäihoisimmille, mutta ainakaan minulla se ei pitkässäkään käytössä ole aiheuttanut punoitusta tai kihelmöintiä. Levitän seerumin kasvoilleni hoitoveden jälkeen, ennen kosteusvoidetta. Käytän retinolia iltaisin, sillä se tekee ihon alttiimmaksi auringosta saataville vauroille - ei sillä, että aurinkoa olisi kauheasti viime aikoina näkynyt. Retinoli voi kuitenkin herkistää ihon palamiselle ja aiheuttaa pigmenttivaurioita, joihin pienikin auringonsäde jo valitettavasti riittää. Retinoli on kuitenkin minusta yksi parhaista keinoista säilyttää iholla pitkän talven ajan heleys ja raikkaus.  

***

Työstän parhaillani omaa pelkästään kauneuteen keskittyvää sivustoa, jonka julkaisen vuoden alussa. Sivustoni on kauneuden ammattilaisen arkisto, josta voi selata ajankohtaisimpia purkkeja. Lemppareistani saat toivottavasti vinkkejä omien suosikkiesi metsästyksessä. Omaani ja Flouncen instatilille tulee tieto kun sivusto on valmis luettavaksi. Siispä uusia tuulia luvassa ensi vuodeksi! 

Aiemmat mood boardit löydät täältä

 

Photos / Courtesy of Angelo Pennetto for Vogue UK June 2014, manufacturers, Eevis Liedes

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ