KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 

Muotiviikot - Vuoden lähestyessä loppuaan häämöttävät edessä jo tulevat muotiviikot. Vaikka edellisistä Tukholman ja Kööpenhaminan reissuista tuntuu kuluneen vain hetki, saa nyt jo tehdä seuraavia matkasuunnitelmia. Molemmat kaupungit houkuttelevat omalla selkeällä tyylillään; tyylitellympi Tukholma aloittaa muotiviikkorupeaman ja perässä seuraa heti katumuodin mekkana tunnettu rennompi Köpis. Bongaat siis Flouncen somesta niin muoti- kuin kauneustrenditkin ensi syksylle tammi-helmikuun vaihteessa. Toimitus pukee tuttuun tapaan tapahtumiin ylpeänä suomalaisten suunnittelijoiden luomuksia, joten myös kotimaiset lempparimme tulevat vilahtelemaan ahkerasti Instagramissa. 

CULT GAIA - Huomaan uppoutuvani lähes päivittäin merkin Instagram-tilille haaveilemaan täydellisesti laskeutuvista unelmankeveistä mekoista ja niihin paritettavista innovatiivisista korilaukuista. Tilin viimeaikaiset kuvat hehkuvat lisäksi aurinkoa ja lämpöä, joten erityisen houkutteleva kokonaisuus on taattu. Ensin iskin silmäni klassiseen puiseen sälelaukkuun, mutta nyt huomaan sovittavani mielessäni akryylistä moniväristä clutchia vaatekaappini sisältöön. Dear Santa...

Isabel Marant Resort 2018Merkin Resort -malliston lookbook-kuvat ovat parasta ikinä. Rakastan valokuvia, joista välittyy hetki. Näissä kuvissa fiilis on välillä laitettu jopa vaatteiden edelle, joka on mielestäni ihanan virkistävää. 

Luonnolliset deodorantit - Suoritin kokeilujaksoa luonnollisista deodoranteista pitkästä aikaa erittäin innolla ja hullun tutkijan kaltaisella intohimolla. Kun työ mahdollistaa monenlaiseen purkkiin tutustumisen, välillä kosmetiikkapurnukoihin turtuu. Luonnollisia deodorantteja laitoin kuitenkin intohimoisesti testiin niin arjessa kuin juhlassakin ja valitsin lopuksi parhaat. Aiemmin kokeilemani luomudeodorantit eivät ole yltäneet synteettisten vaihtoehtojen tasolle hikoilun ehkäisemisessä, mutta suunta on selkeästi muuttunut. Seuraavaksi kokeilusyynissä ovat luonnolliset hammastahnat, niistä luvassa lisää kun kaikki tuubit on luotettavasti kokeiltu. 

Top 5 luottotuotetta - On ihanaa kuulla muiden kosmetiikkasuosikkeja ja joka kerta kootessani suosikkeja yhteen, laitan muistiin itselle kokeilemisen arvoisia uutuuksia. Purkkeja on maailma pullollaan ja siksi joka kerta kaivaessani suosikkeja alan asiantuntijoilta tulee itsellekin vastaan uusia tuttavuuksia. Poimi omalle ostos- tai lahjalistallesi kokeilun arvoisia suosituksia Top 5 luottotuotetta -juttusarjasta

 

Tutustu toimituksen aiempiin mood boardeihin täältä

Photos / Courtesy of Vogue Runway, cultgaia.com, Instagram @cultgaia, manufacturers

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ