KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HUHTIKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Beauty editorial Spring 2018 - Pitkään haaveilemani Beauty Editorial -juttusarja sai vihdoin alkunsa ja kevään meikkitrendit voi nyt poimia tekstin lisäksi myös mallin kasvoilta. Meikki toteutettiin kokonaan kahdella luonnonkosmetiikan sarjalla. Juice Beautyn ja Hynt Beautyn tuotteista nousi esille monia suosikkeja, toiset päätyvät omaan meikkipussiin, toiset meikkikeikoille pakkiin. Kannattaa tutustua esimerkiksi Juice Beautyn meikkivoiteeseen ja Hynt Beautyn peiteaineeseen - molemmat lyövät täysin laudalta monet synteettiset kilpailijansa! Muut suosikit ja editorialin löydät kokonaisuudessaan täältä

Trenssikelit - Ihanat aurinkoiset ja lämpenevät päivät ovat saaneet havahtumaan akuuttiin takkitarpeeseen! Lykkäsin trenssin hankintaa viime keväällä ja nyt olen uudestaan ongelman edessä. Nettikauppojen wishlistit ovat täynnä trenssisuosikkejani, mutta en vielä ole osannut sitoutua yhteen. Kiiltonahkaiset Calvin Kleinin ja Burberryn trenssit ovat toivelistani kärjessä, mutta valitettavasti eivät lompakkoni. Myös oversized denim ja farkkutrenssi kiinnostavat. 

Ihonhoitoguruksi - Olen syventänyt ihonhoito-osaamistani kuukauden kestävällä verkkokurssilla, jonka järjestäjänä olivat TwistBe -verkkokaupan takana vaikuttavat ihonhoitogurut. Kurssin sisällöstä avaan erillisessä jutussa pian lisää, sillä seuraavalla kurssilla myös sinulla on mahdollisuus tutustua omaan ihoosi paremmin. Kurssilta saa paljon ideoita omaan ihonhoitoonsa, eikä aiempaa syvempää ihotietämystä vaadita. Materiaaleista saa myös hyviä vinkkejä oikeasti toimivien tuotteiden valintaan, esimerkiksi siihen, mitä raaka-aineita kannattaa suosia ja mitä välttää. Myös kauneusammattilaiselle mukana oli uusia tuulia ja mieleenpalauttamisen arvoisia kohtia. Eniten mielenkiintoa itsellä herättivät luentomateriaalit suoliston ja ihon hyvinvoinnista sekä niiden vaikutuksista toisiinsa. 

Luonnonkosmetiikan Glossier - Amerikkalaisen Glossierin tuotteita, Instagramia ja yleisesti koko markkinointia etäältä ihastellessa on joutunut vain odottelemaan, että tuotteita toimitettaisiin pian myös Eurooppaan. Brändi on onnistunut luomaan hypen ympäri maailman pelkän sosiaalisen median kautta vaikka sen vaikutusalue tällä hetkellä onkin lähinnä Amerikassa. Huolettomalta vaikuttavat brändin Instagram-kuvat ja -tarinat sekä Youtube-kanavan vaikuttajien omissa kylpyhuoneissa kuvatut ihonhoitovideot ovat tarkoituksessaan nerokkaita ja herättävät takuulla kuluttajan kiinnostuksen. Ihonhoitokärjellä toimivan brändin tuotteet ovat herkullisia ja helppokäyttöisiä. Törmäsin vähän aika sitten Glossieria muistuttavaan luonnonkosmetiikkabrändiin nimeltä BYBI Beauty (By Beauty Insiders), jonka tuotteita saa tilattua testiin aiemmin mainittua brändiä huomattavasti helpommin. BYBI Beautyn kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, joka on suurin ero sen ja Glossierin välillä. Yhteneväisyyksiä löytyy esimerkiksi hintatasossa - tuotteet soveltuvat jokaisen lompakolle, sillä sarjan kallein tuote on vain 37 euroa. Kosteuttava seerumi, kasvosuihke ja monitoimivoide innostivat valikoimasta eniten ja pääsevät pian tehotestiin. 

Lempivärinä punainen - Tällä hetkellä väripaletista eniten kiehtoo kirkas ja klassinen punainen, joka on löytänyt tiensä vaatekaappiini ensimmäistä kertaa kolmeenkymmeneen vuoteen. Aiemmin ainoastaan huulipunana tai kynsilakkana kiehtonut sävy toimiikin vasten kasvojani myös vaatekappaleena, vastoin aiempaa harhakäsitystäni. Punaiseen saattoi inspiroida ihastukseni Giedre Dukauskaite, jonka päältä bongasin taannoin täydellisen punaisen lookin. 

Juttusarjan aiemmat osat löytyvät täältä

 

Photos /Courtesy of Eeva Suutari, Net-a-Porter, Glasshousejournal.co.uk

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ