KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HUHTIKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Ihonhoito - Aina ja ikuisesti. Henkilökohtainen kiinnostukseni kauneudenhoidosta ja meikeistä on aina lähtenyt ihonhoidosta. Innostun jatkuvasti uusista ideoista, tuotteista ja tavoista hoitaa ihoa. Hyvin hoidettu iho on jo puolet meikkaamisesta, kaveriksi tarvitaan vain ripsiväri ja huulipuna. 

Ihonhoidon ja meikin yhdistäminen - Markkinoille on viimeisen vuoden aikana tullut paljon tuotteita, jotka yhdistävät ihonhoidon ja meikin ominaisuudet samaan. Parhaiten yhdistelyssä onnistui mielestäni kotimainen Lumene, joka yhdisti värivoiteen ja kosteuttavan seerumin yhteen ja samaan tuotteeseen. Instant Glow sävyseerumi kuuluu jokaisen aamun (hyvin nopeaan) rutiiniin. 

Innovatiiviset yrittäjät - Into The Gloss -kauneussivustosta (jota luen kuin raamattua) alkunsa saanut Glossier on kauneusammattilaisten luoma kosmetiikkabrändi, jossa kuunnellaan uusia ideoita ja haastetaan jo markkinoilla olevia tuotteita. Ihonhoidon ja meikkaamisen halutaan olevan mahdollisimman kivaa ja helppoa. Valikoimasta on helppo poimia juuri itselle sopivat tuotteet ja heittäytyä niiden kanssa kekseliääksi. Harmiksi brändiä saa tällä hetkellä vain jenkeistä, mutta sormet ristiin brändin euroopanvalloitukselle! 

Lempiväri - Huomaan toistavani suosikkiväreissä kaavaa innostumalla jostakin väristä täysin ja sitten vuoraten niin vaatekaapin kuin kodin sisustuksen kyseisellä sävyllä. Viime syksyn ja talven tumman vihreän himo on vaihtunut keväiseen mintunvihreään. Haen sävyä nyt tehokappaleiksi vaatekaappiin, karkkiväriksi kynsiin ja rauhoittavaksi sävyksi makuuhuoneeseen. 

Girl crush - Viime aikoina olen hullaantunut Olivia Been ja Petra Collinsin kaltaisista uuden sukupolven feministiajattelijoista ja monitaitajista. Erityisesti valokuvaaja Olivian kuvat Instagramissa ovat herättäneet ihastusta ja päätyneet omien tallennettujen julkaisujen -osioon tiheästi. Olivia kuvaa arjen täydellisiä hetkiä upeasti ja onnistuu aina vangitsemaan kuviinsa täydellisen tunnelman ja valon. 

Hiuskoristeet - En uskonut hetken koittavan, jolloin innostuisin uudelleen pinneistä ja soljista näin paljon. Huomaan kuitenkin ehdottavani metallisia solkia kampauksiin jatkuvasti kuvauksissa ja olen sovitellut hiuskoristeita jopa omaan päähäni. Tämäkin trendi osoittaa jälleen, että tyylin voi omaksua juuri itselle sopivalla tavalla ja pienilläkin vaihdoksilla voi saada aikaan statement -kampauksen. 

 

Photos / Courtesy of Glossier, Into The Gloss, H&M, Instagram @oliviab33

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2017
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ
TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: KEIKU BORGSTRÖM
Ammattimeikkaaja paljastaa meikkipakkinsa luottotuotteet.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: LUONNOLLINEN HAMMASTAHNA
Toimituksen 5 suosikkia luonnonkosmetiikan hammastahnoista. 
LUE LISÄÄ
THE ONES TO FOLLOW: SUOMEN MUOTIKUVAAJAT MAAILMALLA
Haastattelussa Eeva Suutari, Osma Harvilahti ja Mikko Puttonen.
LUE LISÄÄ