KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HELMIKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

SAKS POTTS - Tanskalainen Saks Potts tekee vahvaa tuloa kansainvälisille muotimarkkinoille. Saks Pottsin brändäys on tapahtunut mielenkiintoisen orgaanisesti ja omaperäisesti, ja merkin lanseerauksesta on kulunut vasta kolme vuotta. Saks Potts ei yritä tavoittaa runsasta kuluttajakuntaa tai taipua monen makuun. Sen vaatteet eivät missään tapauksessa sovi tasapäistävään neutraaliin pukeutumiseen. Pastellinsävyiset karvatakit viestivät runsautta, kekseliäisyyttä ja omaperäisyyttä. Cathrine Saksin ja Barbara Pottsin uusin, prinsessa Dianasta inspiraationsa saanut mallisto esiteltiin juuri New Yorkin muotiviikolla. Näin meikkaajan näkökulmasta myös merkin kauneusvalinnat ovat aina olleet puhuttelevia. Tällä kertaa brändin kampanjassa näkyi ilmavaa retrokiharaa ja edellisessä sen sijaan vaaleansinistä metalliluomiväriä levitettynä kulmakarvoihin asti. Näyttävät vaihtoehdot ovat virkistävä tuulahdus viime aikoina hyvin meikittömillä näytöslavoilla. 

IKIOMA PARFYYMIÖLJY - Hajuvesistä ja tuoksuista kiinnostuneena kiljahdin riemusta kun kuulin, että minulla oli mahdollisuus sekoitella täysin yksilöllinen oma parfyymiöljyni TRE:n myymälässä Frantsilan Scent LabissaLue täältä mitä tuoksuuni valikoitui. Olen jo mielessäni suunnitellut seuraavan keväisemmän tuoksun luomista. 

KJAER WEIS - Aiemmin olen käyttänyt luonnonkosmetiikan luksusmerkiltä vain satunnaisia tuotteita silloin tällöin, mutta nyt olen täysin hurahtanut tanskalaisen meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin sarjaan kokonaisuudessaan. Brändin Instatili ja Youtubesta löytyvät meikkivideot ovat upeita ja esteettisesti todella vahvoja. Täysin ajan hengessä olevan brändin jokainen kokeilemani tuote on ollut hyvä. Uskon tulevaisuuden olevan yhä luonnollisemmassa kosmetiikassa ja sen asemassa "normaalina kosmetiikkana". Ylellinen ja kaunis, täysin luonnollinen sarja on ilo myös luonnolle – uudelleentäytettävät pakkaukset vähentävät kosmetiikan pakkausjätettä. Kjaer Weisin tuotteita myy Jolie kivijalkamyymälässään ja verkkokaupassaan. Oma tämän hetken suosikkini on Dazzling Bronzer, joka on voidemainen aurinkopuuterin korvike. Se on helppo taputella kasvoille vaikka vain sormin. 

HIUSASUSTEET - Pinnalla olevissa hiusasusteissa on mielestäni jotain todella kiehtovaa. Pääasiassa 90-luvulta uudelleen pinnalle nousseet soljet, hainhampaat ja kangasdonitsit koristivat katukuvaa viikko sitten muotiviikoilla Kööpenhaminassa. Vaikka olenkin kirjoittanut pannoista, soljista ja hainhampaista jo aiemmin, inspiroiduin hiusasusteista uudelleen nähdesssäni ne arkisessa käytössä. Lapsuudesta tutut pienet kimallepinnit menevät seuraavaksi omalle kokeilulistalleni. 

 

Sisältää affiliate-linkkejä. 

Photos / Courtesy of  manufacturers, Saks Potts, Eevis Liedes, Instagram @lululeika

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ