KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HEINÄKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Uutta seurattavaa - Vieraskirjoittajamme Emmi-Liia Sjöholmin kesällä avaama Instagram-tili @lempilaboratorie on raikas tapa löytää uusia kosmetiikan suosikkeja. Lyhyet tuotekuvaukset ja parhaat käyttövinkit antavat napakat ja hyvät ohjeet uusia hankintoja metsästettäessä. Olen omalle hankintalistalleni löytänyt jo monta kiinnostavaa uutuutta. Instagramin IG TV on myös mielenkiintoinen uusi kanava! Monet kauneustilit toimittavat sinne mielenkiintoista sisältöä pidempien videoiden muodossa. Kurkkaa vaikka @gelcreamin ja @katiejanehughesin IG TV-kanavat. 

Glossieria Ruotsiin - Ihastukseni Glossieria kohtaan ei tuskin ole jäänyt huomaamatta. Lue vaikka asialle omistettu artikkeli täältä. Glossieria saa nyt tilattua Ruotsiin, joten matkalippua ei enää tarvitse ostaa Atlantin yli, riittää kun vaivaa Ruotsissa asuvaa ystävää. Ostoskorissani odottaa edelleen Cloud Paint -voidemainen poskipuna kaikissa mahdollisissa sävyissä, Boy Brow -kulmakarvageeli ja Generation G läpikuultava mattainen huulipuna (tai kaksi). Shoppa loss! 

Naamiokesä - Pakkasin matkalaukkuihini tänä kesänä paljon erilaisia naamioita ihonhoidon tueksi. Kesällä jopa kauneustoimittaja on hieman rennompi rutiineissaan, mutta muutaman kerran viikossa tehtävästä tehohoidosta en luovu! Tässä kuussa on vielä tulossa artikkeli kolmesta uudesta naamiosuosikistani. Matkalaukkuun tiensä ovat löytäneet myös Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud -naamio, Whamisan kertakäyttöiset naamioliinat (jokainen kokeilemani on ollut hyvä!) ja Talikan megatehokkaat silmänalusnaamiot

Kuukauden purkki - Lumenen Instant Glow UV Primer on nerokas keksintö kesään. Primer ei jätä ihoa tahmeaksi ja se on helppo levittää kasvoille suojaa kaivatessa. Ohut pohjustaja sopii jokaisen meikkivoiteen alle ja pidentää sen kestoa kuumalla helteellä. Valoa taittava helmiäishehkuinen koostumus tasoittaa ihon sävyä ihanasti, joten aina meikkivoidetta ei edes halua lisätä sen päälle. Primer sopii kasvoille sellaisenaan, joten sen voi ajatella lisäksi aurinkovoidepurkkien joukkoon rantakassiin. Arktista lähdevettä ja lakkauutetta sisältävä pohjustaja myös kosteuttaa ihoa ja antaa sille vitamiineja. Iho on todella kirkas ja heleä käytön jäljiltä. Suojakerroin 30 on riittänyt moniin kesäpäiviin. 

 

Aiempia mood boardeja löydät täältä.

Photos / Instagram @gelcream @lempilaboratorie, Styleby To The Beach -editorial, manufacturers, Eevis Liedes

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ