KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HEINÄKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

 

Céline Pre Fall - Mallistot tulee kauneustoimittajana ja meikkaajana tietysti aina käytyä läpi kauneuskärjellä. Pre Fall -vaatemallistonsakin puolesta suosikiksi noussut Céline oli suosikkini myös hius- ja meikkipuolella. Meikitön linja, jossa painopiste on heleässä ihossa on ollut merkin luottovalinta jo muutaman sesongin. Hiuspuolella nähtiin kuitenkin uutta: tasamittaisuus ja graafinen linja kohtasivat pehmeän viimeistelyn. Luonnollista taipuisuutta korostettiin ja hiuksen annettiin olla pehmeä, mutta lempeys rikottiin esimerkiksi tasaisella leikkauksella kasvojen vierestä. Myös yön yli nukutut pikkuletit kiinnittivät huomion ja inspiroivat tulevan syksyn kampaustoteutuksissa. 

Pohjoismaiset meikkikollegat - Viime aikoina olen inspiroitunut todella paljon pohjoismaisista meikkitaiteilijoista kansainvälisten tähtimeikkaajien ohella. Pohjoismaissa osataan luonnollinen ja kuulas jälki pienin tvistein. Naapurissa Ruotsissa skene on todella kova ja monen meikkiagentuurin sivusto on työn ja huvin kannalta tiukassa tarkkailussa. Myös Tanskassa osataan kuulas skandityyli kiinnostavalla tavalla. Eniten Instagramista tulee tällä hetkellä stalkattua Anya de Tobonia (@anyadetobon_makeup) ja Trine Skjoethia (@trineskjoeth). 

Cover Magazine - Printtiversiona jo edesmennyt tanskalainen Cover puhuttelee edelleen ja huomaan selailevani vanhoja numeroita yhä uudelleen. Onneksi lehdestä on parhaillaan tekeillä nettiversio, jonka avautumista odotan kuin kuuta nousevaa. Todella tasokkaista muoti- ja kauneuseditorialeista tunnetun printin selainversionkin odottaisi sammuttavan inspiraationjanon. Tämä jää kuitenkin nähtäväksi, eikä lehti ole ilmoittanut vielä tarkempaa julkaisuajankohtaa.  

Mieleenpainuvat unisex -tuoksut - Vahvat ja persoonalliset tuoksut ovat kutkuttaneet nenääni viime aikoina eniten. Olenkin kahlannut läpi eri tuoksubrändejä ja haistellut uusia lemppareita. Tällä hetkellä persoonallisista tuoksuista oma suosikki on Comme des Garcons Floriental, josta tuli kesäni signature-tuoksu. Tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja löytyy myös tästä kirjoittamastani tuoksuesittelystä

 

Lue juttusarjan aiemmat osiot täältä

Photos / Courtesy of Vogue Runway, LundLund, Cover Magazine, manufacturers

Kommentit (0)

WE'RE FLOUNCE – HAASTATTELUSSA EEVIS LIEDES
Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. 20 pikakysymykseen vastaa nyt kauneustoimittajamme Eevis Liedes.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: LONTOO SS18
Viisi näytössuosikkia Lontoosta.
LUE LISÄÄ
WE'RE FLOUNCE – HAASTATTELUSSA IDA RANTALA
Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. Esitimme 20 pikakysymystä muotitoimittajallemme Ida Rantalalle.
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: KUORINNAT
Esittelyssä kuoriva putsari, naamio ja kasvovesi. 
LUE LISÄÄ