KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: ELOKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Kööpenhaminan suosikit - Muotiviikot polkaistiin käyntiin viime viikolla Kööpenhaminassa. Lensin vieraskirjoittajamme Iida Lappalaisen kanssa Köpikseen fiilistelemään ensi kevättä. Muutama näytös nousi jälleen ylitse muiden aina yhtä inspiroivilla ja koko ajan kasvavilla Köpiksen muotiviikoilla. Miesten merkkinä aloittanut Han Kjobenhavn on kunnioitettavasti (laajennettuaan mallistonsa myös naisille) onnistunut uudistamaan ilmettään sesongista toiseen. Nyt nähty SS19 -mallisto oli pehmeämpi ja herkempi kuin aiemmat vahvasti katutyyliset mallistot. Toisena suosikkina säilyi myös Cecilie Bahnsen, jonka ensi kevään mallisto jatkoi aiemmista sesongeista tuttua, ihanaa unenomaista tunnelmaansa. Vaalea hattaraunelma on pysyvällä wish listilläni.

Muutama näytös erottui edukseen myös meikin ja hiusten näkökulmasta. Mykke Hoffmanin näytöksessä ihana kimalteinen silmämeikki antoi uusia kimalleideoita. Myös Lovechild 1979 pastellinen vihreä luomiväri ja 70-luvun enkelilaineet jäivät mieleen. Pastellinen luomiväri toistui muutamassa muussakin näytöksessä, muuten suhteellisen nuden sävyisessä Kööpenhaminassa. 

Ala-aste hiukset - Hiusmuotiin paluun tehneet hainhammas-hiusklipsit ja pehmeät kangaspannat ovat suunnanneet kaikkien katseet takaisin nuoruuteen. Seuraavaksi pinnalle ovat nousemassa itselleni ala-asteelta tutut muovipannat. Hiukset saa kammata kokonaan taakse ja asettaa paikoilleen jälleen muovisella tai kankaalla päällystetyllä kovalla pannalla. Panta ratkaisee muuten haastavimmankin hiuspäivän!

Kuukauden purkki - Maison Margielan Replica tuoksuista Flower Market on noussut kesän suosikikseni. Yllättävää kyllä, en nimittäin yleensä pidä kukkaisista ja super naisellisista hajuvesistä, sillä innostun enemmän tummista ja unisex-tyyppisistä tuoksuista. Ensimmäisellä nuuhkaisulla olin täysin vakuuttunut, että en keksisi tuoksulle mitään käyttöä, mutta yllättäen kesälomalla tekikin mieli kokeilla jotain täysin uutta. Hurahdin kesäiseen tuoksuun täysin! Se oli täydellinen tuoksupari hellemekoille ja vallattomaksi kiharaksi kuivuvalle kesätukalle. Replica tuoksuista olen löytänyt useammankin suosikin, joita vaihtelen käytössäni tasaisesti. 

Paluu töihin - Helteiset lämpötilat eivät olleet minulle yhtään liikaa vaan nautin lämmöstä ja auringosta täysin siemauksin. Pidän kuitenkin alkusyksystä, vaikka haluaisin elokuun jatkuvan vielä lämpimänä. Onnistuneen kesäloman jälkeen paluu työpisteelle tuntui alkuun tahmealta, mutta nyt jo hyvältä. Kun istahti alas suunnittelemaan Flouncen tulevan syksyn kuvioita, huomasin tarttuvani asioihin uudella innolla ja kirkkain ajatuksin sekä ideoin, silloin tietää loman tehneen tehtävänsä. 

Lue juttusarjan aiemmat osiot täältä

 

Photos / Courtesy of  copenhagenfashionweek.com , manufacturers, Eevis Liedes, @sidselmarieboerg_untoldsecretz

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ