KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: ELOKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

 

Instagramin kauneussisältö - Bloggaaminen ja erityisesti kauneusbloggaaminen siirtyy yhä enemmän Instagramin puolelle. Insta mahdollistaa kauneusinspiraatioiden jakamisen lyhyesti ja mahdollisuuden päivittää tiliä uusilla tuotesuosikeilla tiuhaankin. Tapoja kertoa omista lempituotteistaan on kuitenkin monia ja tuotteiden kuvaaminen onkin viety muutaman tilin avulla aivan uusiin mittakaavoihin. Taannoin juuri ennen nukkumaanmenoa tapahtuva Instaselailuni ei meinannut saada päätöstä kun löysin herkkutilit; @topshelfieillustrated, @gelcream ja @shutthetouchup. Etenkin viimeinen tili tekee tuotekuvauksesta täysin taidetta ja houkuttelee tutustumaan uusiin tuotteisiin vaarallisen tehokkaasti. 

Paluu kauneusidoli-juurille - Kesälomalla oli runsaasti aikaa kaikenlaiseen selailuun ja erityisesti paheeni muoti- ja kauneusvideoiden ahmimiseen Youtubesta Netflix sitcomien sijaan korostui. Kävin läpi kauneusidoli ja muotiguru Leandra Cohenin Man Repeller -muotimedian kanavalle tekemiä videoita yhden sadepäivän ajan. Kanavan Chatroom -videosarja on parasta viihdettä ikinä. Leandran tyyli puhuttelee vuodesta toiseen ja koen omaksuvani muotigurulta jatkuvasti uusia ideoita omaan pukeutumiseen ja erityisesti asustamiseen. Myös vaikeasti lausuttavien muotisuunnittelijoiden nimiä kertaava video on parasta viihdettä kun haluat pitää tauon toimistolla. 

Puhdistaminen - Kesällä ihonhoito on ammattilaisellakin minimissä ja vaikka peilistä katsovatkin päivettyneet ja terveenä hehkuvat kasvot, on arkirutiineissa silti parantamisen varaa. Erityisesti ihon puhdistaminen nousee pinnalle aina arjen lähdettyä käyntiin. Meikki ja kaikki kaupungin epäpuhtaudet on saatava pois iholta tehokkaammin ja puhdistustuotteiden merkitys aamu- ja iltarutiineissa korostuu entisestään. Tata Harper on yhdysvaltalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka on tunnettu huipputeknologiasta ja laadukkaista raaka-aineista tuotteissaan. Nourishing Oil Cleanser on suositeltava satsaus korkeasta hintalapustaan huolimatta ja sytytti himon tutustua myös sarjan muihin tuotteisiin mahdollisiman pian. 

Vaateidoita Losista - Olen kesällä selaillut ahkerasti Reformationin ja Realisation Parin verkkokauppoja kesävaatteiden himoissani. Kesämekkojen lisäksi molemmilla brändeillä on paljon vaatteita, jotka soveltuvat myös Suomen loppukesään ja pidemmälle syksyynkin. Brändien 90 -luku vaikutteisten mekkojen lisäksi himotuslistallani ovat haalarit, jotka eivät varmasti koskaan tule siirtymään vaatekaapistani syrjään juhlavampana asusteena. Herkullisia printtejä ja värejä yhdistelevät brändit säilyvät selailulistallani varmasti pitkälle syksyynkin. 

Sen oikean metsästys - Vaikka kesä tuntuu olevan parhaimmillaan tällä hetkellä ja ennen Flow-festareita kesän loppumisesta ei voi edes puhua, on mielessäni silti jo nyt sen ainoan oikean kumppanin etsiminen ajankohtaista. Nimittäin talvitakin. Heräsin viime vuonna talvivaatteisiin liian myöhään, joten päätin suosiolla siirtää talvitakin hankkimisen tälle vuodelle. Viime vuonna Marimekon sininen takki jäi kaivelemaan.

 

 

Lue juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of  Instagram @topshelfieillustrated, @gelcream, @shutthetouchup, @leandramcohen, @reformation, @realisationpar, @marimekkodesignhouse, Eeva Suutari

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER
Markkinoiden paras sävyttävä kosteusvoide. 
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: 10 x LUONNOLLINEN SUOSIKKI
Valitsimme suosikkimme Natural Goods Companyn ystävämyynnistä. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU
Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.
LUE LISÄÄ