KAUNEUDEN KIINNOSTAVIMMAT BRÄNDIT: EVOLVE ORGANIC BEAUTY & TROMBORG

Tämän hetken mielenkiintoisimmat kauneusbrändit yhdistelevät luonnollisia ja hoitavia raaka-aineita läpinäkyvään brändifilosofiaan edullisin hinnoin.  

EVOLVE ORGANIC BEAUTY. Käsityönä Englannin Hertfordshiressä valmistettavat Evolve Organic Beauty -tuotteet ovat tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Sarjan sisältämät kasvo-, vartalo-, ja hiustuotteet saavat tehonsa luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Koska tuotteet valmistetaan pienissä erissä, voi niiden tuoreudesta olla aivan varma. Tuotteet ovat myös täysin vegaanisia eikä niitä kokeilla eläimillä. Raaka-aineista ja tuotevalmistuksestaan täysin läpinäkyvän tekevän sarjan hintatasokin on erinomainen. Täysin orgaanisesta kosmetiikasta ei todellakaan tarvitse maksaa liikaa. 

SUOSITTELEMME:

Tutustu: housoforganic.fi

 

TROMBORG. Toinen mielenkiintoinen kauneusbrändi rantautui Suomeen hetki sitten Tanskasta. Tromborgin brändifilosofia rakentuu luonnollisuuden ja vaivattomuuden ympärille, yhdistellen tutkitusti tehokkaita raaka-aineita ja niiden aromaterapeuttisia ominaisuuksia. Sarjan laajasta valikoimasta löytyvät niin meikit, ihonhoito kuin hiustuotteetkin. Arkisesta kauneudenhoidosta ylellisempää tekevät tuotteet kaunistavat myös kylpyhuonetta. Erityisesti huulikiiltoa, vartalovoidetta ja korostuspuuteria kannattaa käydä tutkimassa Kicks -myymälöissä. 

SUOSITTELEMME: 

Tutustu: tromborg.com

 

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

BACK TO BASICS: PUHDISTUS
Sulava paluu arkeen vaatii toimivuutta. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI KAUNEUSBRÄNDI: NATURA SIBERICA JA FLOW-KOSMETIIKKA
Luonnonkosmetiikkaa Suomesta ja Siperiasta. 
LUE LISÄÄ
VIIKON PARHAAT NETTILÖYDÖT
Elokuussa haavelistalla: raamikas svetari, höyhentoppi ja vaelluskengät.
LUE LISÄÄ
TRENDIRAPORTTI: SYYSMUOTI 2017
Listasimme 10 tyyliteemaa uuteen sesonkiin.
LUE LISÄÄ