KAUNEUDEN KIINNOSTAVIMMAT BRÄNDIT: EVOLVE ORGANIC BEAUTY & TROMBORG

Tämän hetken mielenkiintoisimmat kauneusbrändit yhdistelevät luonnollisia ja hoitavia raaka-aineita läpinäkyvään brändifilosofiaan edullisin hinnoin.  

EVOLVE ORGANIC BEAUTY. Käsityönä Englannin Hertfordshiressä valmistettavat Evolve Organic Beauty -tuotteet ovat tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Sarjan sisältämät kasvo-, vartalo-, ja hiustuotteet saavat tehonsa luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Koska tuotteet valmistetaan pienissä erissä, voi niiden tuoreudesta olla aivan varma. Tuotteet ovat myös täysin vegaanisia eikä niitä kokeilla eläimillä. Raaka-aineista ja tuotevalmistuksestaan täysin läpinäkyvän tekevän sarjan hintatasokin on erinomainen. Täysin orgaanisesta kosmetiikasta ei todellakaan tarvitse maksaa liikaa. 

SUOSITTELEMME:

Tutustu: housoforganic.fi

 

TROMBORG. Toinen mielenkiintoinen kauneusbrändi rantautui Suomeen hetki sitten Tanskasta. Tromborgin brändifilosofia rakentuu luonnollisuuden ja vaivattomuuden ympärille, yhdistellen tutkitusti tehokkaita raaka-aineita ja niiden aromaterapeuttisia ominaisuuksia. Sarjan laajasta valikoimasta löytyvät niin meikit, ihonhoito kuin hiustuotteetkin. Arkisesta kauneudenhoidosta ylellisempää tekevät tuotteet kaunistavat myös kylpyhuonetta. Erityisesti huulikiiltoa, vartalovoidetta ja korostuspuuteria kannattaa käydä tutkimassa Kicks -myymälöissä. 

SUOSITTELEMME: 

Tutustu: tromborg.com

 

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

LÖYDÄ UUSI MUOTIBRÄNDI – ESITTELYSSÄ HÁLO & PEET DULLAERT
Kaksi tuoretta suosikkimerkkiä Suomesta ja Hollannista.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2017
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI KAUNEUSBRÄNDI: RODIN & SACHAJUAN
Helli ihoa ja hiuksia uusilla tuotesuosikeilla. 
LUE LISÄÄ
KESÄN BEAUTY KIT: KESÄJALAT
Sandaalikelpoisten jalkojen must have -tuotteet. 
LUE LISÄÄ