INSTAGRAMIN KOLME KAUNEINTA – SEURAA HEITÄ!

Kolme tämän hetken suosikki Instagram -kaunotarta, joilta ammentaa ideoita ja esimerkkejä omaan arkeen.

Phoebe Tonkin - @phoebejtonkin

KOPIOITAVAA: KULMAKARVAT & UTUINEN ALARAUS

Malli ja it-tyttö Phoeben kulmakarvat aiheuttavat puhdasta kateutta. Kateuden lomasta nousee mieleen kuitenkin ajatus omien kulmien nyppimättä jättämisestä hetkeksi ja tuuheamman muodon kasvattamisesta. Kasvattamisessa voi ottaa avuksi kulmia tai ripsiä hoitavia seerumeita. Hyväksi todettua ja täysin turvallista Medik8 Lash and Brow Duoa voi lämpimästi suositella oman kasvatusprojektin pariksi. Silmämeikkiin saa piristystä ja särmää tuuheiden kulmien vastapainoksi pehmeällä alarajauksella. Kynällä saat aina utuisemman jäljen ja voit rajata silmät niin vesirajasta kuin aivan alaripsien tyvestäkin. 

Linn Eklund - @linneklund

KOPIOITAVAA: TÄYDELLINEN IHO & AURINKOPUUTERI

Upeiden kekseliäiden asuyhdistelmien lisäksi ruotsalaiselta bloggarilta voi inpiroitua meikittömästä tyylistä, jonka pohjalla on aina hyvin hoidettu iho. Näyttävän pukeutumisen pariksi sopii luonnollisen kaunis olemus ja Linn luottaakin omaan persoonalliseen olemukseensa täysin. Ihailtavaa ja inspiroivaa! Poskille tyylitaituri valitsee kuitenkin selkeästi aina sipaisun aurinkopuuteria, jotta muuten meikittömään olemukseen saa hieman sävyä ja kasvoille muotoa. 

Elyse Taylor - @elysetaylor

KOPIOITAVAA: RANTALAINEET & NUDET HUULET

Rantalaineet eivät mene pois muodista varmaankaan koskaan. Erityisesti kesän lähestyessä huoleton surffitukka kiinnostelee jälleen. Pehmeät laineet saavutat isohkoilla muotoiluraudoilla. Taivuttele tukkaa eri suuntiin pitäen hiuksia kuuman raudan ympärillä vain hetken. Kokeile kampausta ilman selkeää jakausta, jolloin tukkaan tulee automaattisesti huolettomampi fiilis. Kesän kevyeen ehostukseen sopivat hyvin myös nudet -huulet. Clarinsin Instant Light Lip Perfector on kesän ehdoton huulituote! Huulia hoitava voide antaa niille hennon kiillon ja kevyen sävyn. Värivaihtoehtoja on monia, joista jokainen vain hieman korostaa huulen omaa sävyä. 

 

Lue lisää: Sesongin uudet kauneusmuusat 

Photos / Courtesy of Instagram @phoebejtonkin @linneklund @elysetaylor

Kommentit (0)

ANGELINA ILMAST: PARIS HAUTE COUTURE AW18
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ
KESÄKASSISSA: AURINKOTUOTTEET HIUKSILLE
Suojaa hiuksesi auringolta. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: HEINÄKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -5
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ