INSTAGRAMIN KOLME KAUNEINTA – SEURAA HEITÄ!

Kolme tämän hetken suosikki Instagram -kaunotarta, joilta ammentaa ideoita ja esimerkkejä omaan arkeen.

Phoebe Tonkin - @phoebejtonkin

KOPIOITAVAA: KULMAKARVAT & UTUINEN ALARAUS

Malli ja it-tyttö Phoeben kulmakarvat aiheuttavat puhdasta kateutta. Kateuden lomasta nousee mieleen kuitenkin ajatus omien kulmien nyppimättä jättämisestä hetkeksi ja tuuheamman muodon kasvattamisesta. Kasvattamisessa voi ottaa avuksi kulmia tai ripsiä hoitavia seerumeita. Hyväksi todettua ja täysin turvallista Medik8 Lash and Brow Duoa voi lämpimästi suositella oman kasvatusprojektin pariksi. Silmämeikkiin saa piristystä ja särmää tuuheiden kulmien vastapainoksi pehmeällä alarajauksella. Kynällä saat aina utuisemman jäljen ja voit rajata silmät niin vesirajasta kuin aivan alaripsien tyvestäkin. 

Linn Eklund - @linneklund

KOPIOITAVAA: TÄYDELLINEN IHO & AURINKOPUUTERI

Upeiden kekseliäiden asuyhdistelmien lisäksi ruotsalaiselta bloggarilta voi inpiroitua meikittömästä tyylistä, jonka pohjalla on aina hyvin hoidettu iho. Näyttävän pukeutumisen pariksi sopii luonnollisen kaunis olemus ja Linn luottaakin omaan persoonalliseen olemukseensa täysin. Ihailtavaa ja inspiroivaa! Poskille tyylitaituri valitsee kuitenkin selkeästi aina sipaisun aurinkopuuteria, jotta muuten meikittömään olemukseen saa hieman sävyä ja kasvoille muotoa. 

Elyse Taylor - @elysetaylor

KOPIOITAVAA: RANTALAINEET & NUDET HUULET

Rantalaineet eivät mene pois muodista varmaankaan koskaan. Erityisesti kesän lähestyessä huoleton surffitukka kiinnostelee jälleen. Pehmeät laineet saavutat isohkoilla muotoiluraudoilla. Taivuttele tukkaa eri suuntiin pitäen hiuksia kuuman raudan ympärillä vain hetken. Kokeile kampausta ilman selkeää jakausta, jolloin tukkaan tulee automaattisesti huolettomampi fiilis. Kesän kevyeen ehostukseen sopivat hyvin myös nudet -huulet. Clarinsin Instant Light Lip Perfector on kesän ehdoton huulituote! Huulia hoitava voide antaa niille hennon kiillon ja kevyen sävyn. Värivaihtoehtoja on monia, joista jokainen vain hieman korostaa huulen omaa sävyä. 

 

Lue lisää: Sesongin uudet kauneusmuusat 

Photos / Courtesy of Instagram @phoebejtonkin @linneklund @elysetaylor

Kommentit (0)

LÖYDÄ UUSI HAJUVESI: 5 TUOKSUSUOSIKKIAMME KEVÄÄSEEN
Kevät tuoksuu vaniljalta, pippurilta sekä puuterilta.
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: 3 X TALVEN TÄSMÄTUOTE
Ensiapua päänahalle, vartalolle ja kasvoille. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: MAALISKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MAALISKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ