INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI

10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 

Kokopukujen buumi jatkaa voimissaan myös tänä kesänä. Kangasta keventämällä ja bleiseri puseroon vaihtamalla setin saa kevennettyä kasuaalimpaan käyttöön. Elin Klingin täydellisen harmaa univormu on Totêmen pre fall -mallistoa.

Uutta tuloa tekee myös jumpsuit, josta nähdään niin ikään väljiä, puvunomaiseen muotoon leikattuja versioita. Lou Lou de Saisonin pukema sininen haalari löytyy Tibin mallistosta.

Sophia Roe on kirinyt nopeasti suosikkipukeutujiemme kärkeen. Tanskalaisvaikuttajan tyyli on samaistuttava sekoitus rouheita Köpis-vaikutteita ja riisuttua skandiminimalismia.

Viime kesän hiihtarilegginssien buumi jalostuu tähän kauteen prässättyjen remmihousujen kautta. Myös trikoot palaavat katukuvaan ja toimivat kivasti sukkahousujen korvikkeena. Valitse ylipitkä, kantapäihin ulottuva malli, joka luo illuusion pidemmistä sääristä. Testaa kummankin tyylin pariksi ohuita remmisandaaleja.

Jeanette Madsenin syvän punaruskean ja vaaleansinisen sävy-yhdistelmässä on täydellinen lomaharmonia. 

Marta Cygan inspiroi keventämään työvaatetusta. Culottes -mittaa hipovat shortsit ovat ideaali pari muodolliselle bleiserille.

Mary Kate ja Ashley Olsenin autenttisia tyylinäytteitä esittelevä Instagram-tili @olseninfluence kannattaa laittaa seurantaan. The Row -kaksikko on mestari alleviivatun raskaiden, katkeamattomien siluettien suosijana. Testaa lenkkareita maksimekon ja pitkän takin kanssa. Viileämmän kelin juhla-asuna toimii pitkä pliseerattu hame ja ohut silkkipoolo.

Vintage-tarjonta kiinnostaa aivan uudella tavalla kesää vasten, kun väljemmät aikataulut ja lomamatkat mahdollistavat second hand -apajille pääsyn myös kotikaupungin ulkopuolella. Pidä silmällä topin virkaan taipuvia pitsiliivejä, pieniä käsilaukkuja ja boleroita. Maria Bernadin ylläpitämä @lesfleurstudio on vintagea rakastavan taivas, joka antaa osviittaa sekä vintage-trendeistä että niiden yhdistelystä.

 

Katso myös huhtikuun kooste täältä.

Photos / Courtesy of Instagram @elinkling @louloudesaison @sophiaroe @_jeanettemadsen_ @lifeofboheme @olseninfluence @maria_bernad @lesfleurstudio

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ