INSPIRAATIO: TEE PERÄSSÄ – VIIKON PARHAAT TYYLINÄYTTEET

Asut, jotka varastaa Instagramista tällä viikolla.

@DARJABAR – Välikauden vaivattomin illallislook: pitkän bleiserin ja vyön liitto. Kokeile vaihtoehtona pikkumustalle.

@CAMILLECHARRIERE – Perinteinen slip dress toimii myös freesinä raitaversiona. Hulmuhelmainen maksimekko ja neulepoolo nousevat toimituksessa toukokuun testilistalle.

@EMILISINDLEV – Tällä kaudella Balenciaga palauttaa uskon värikkäisiin sukkahousuihin. Hyvä vaihtoehto kokeilevalle pukeutujalle, jos perinteinen asu kaipaa reipasta piristysruisketta.

@PANDORASYKES – Kerrostustemppu: yhteen vyötetty kevättakki ja volyymimekko tarjoavat lämmikettä kylmään kevääseen kaikille, jotka kieltäytyvät hakemasta villaviittoja takaisin varastosta.

@TINEANDREAA – Lisää kerrostusideoita matalille lämpöasteille: ota kauluspaita aktiivikäyttöön pukemalla alle ohut neulospoolo.

@_JEANETTEMADSEN_ – Sääneutraalein keino tuoda ripaus lomafiilistä kevätlookiin on vaihtaa nahkalaukku kesäkassiin. Punotut veskat ovat tämän vuoden juttu.

@5INCHANDUP – Viikon kiinnostavin vastakohta-asetelma: sporttisen verkkatakin ja bisnes-housujen kombinaatio. #Flounceloves

@LINDATOL_ – Kevään tärkein takkivalinta on trenssi. Liputamme erityisesti maskuliinisten ja kookkaiden äijäversioiden puolesta, jotka toimivat ideaalisti kaiken kanssa aina lenkkareista korkkareihin.

 

Lue myös: 8 x viikon kopioitavin tyylinäyte

Photos / Instagram

Kommentit (0)

BACK TO BASICS: KASVOVEDET
Kallista vettä hienossa pullossa vai monen ihohaasteen taianomainen ratkaisija? 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HUHTIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
SESONKI VAIHTUU – NÄIN HUOLLAT VAATTEESI JA ASUSTEESI OIKEIN
Arkivén perustaja Maria Manninen kertoo, kuinka vaatteita tulisi huoltaa sesongin vaihtuessa ja miksi se on niin tärkeää.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: SUPERHELEÄ KEVÄTIHO
Esittelyssä vinkit ja tuotesuosikit. 
LUE LISÄÄ