INSPIRAATIO: STREET BEAUTY

Parhaat kauneusideat, jotka napata käyttöön katukuvasta ja Instagramista.

PUNAINEN. Punainen on syksyn it-väri niin vaatetuksessa kuin huulilla tai kynsissäkin. Oodi puhtaalle punaiselle on  alkanut ja väri nouseekin pitkästä aikaa sisarsävyjensä rinnalle. Ota mallia esimerkiksi tanskalaisen stailistin Stephanie Gundelachin (@sgundelach) tililtä.

HUULIKIILTO. Kun annat punaiselle mattapunalle vapaapäivän, valitse huuliisi herkullinen kiilto. Kaikista väsyneimpänäkin syysaamuna toimii heleä, hyvin kosteutettu iho yhdessä megakiiltävien huulten kanssa. Koko yleisilme on heti monta astetta virkeämpi ja raikkaampi. Ota mallia Teni Panosianilta (@tenipanosian) tai Glossierin (@glossier) Instatililtä. 

POLKKATUKKA. Polkan leikkaamishimoon ei auta yhtään kun selailee upean Amber Rose Witcombin (@amberwitcomb) tiliä ja näkee kuinka moneksi polkkamitta oikeasti taipuu. Syksyn trendihius on yhtä aikaa ajattoman tyylikäs ja pirteän tyttömäinen. 

YLIPITKÄ OTSIS. Otsisbuumin tiesi jossain vaiheessa etenevän ylipitkäksi. Otsatukan leikkaamispäätöstä ei tarvitse heti katua ja pitkiä kutreja pakottaa pinnillä syrjään, vaan nyt saa omaksua trendejä muun muassa 70-luvulta. Anna otsatukan laskeutua silmille tai tee siihen keskijakaus ja muotoile pehmeäksi ohimoille. Poimi toimituksen hiusmuusa Elsa Ekman (@elsaekman) seurantalistallesi. 

HIUSASUSTEET. Arkiponnaria ja nutturaa piristävät nauhat ovat tulleet jäädäkseen. Mallia ihanasta arkikampauksesta näytti kauneusguru Erika Naakka (@erikanaakka) solmimalla Glitterin samettipintaisen hiusnauhan kahdella tyylillä piristämään perusponnaria. 

 

Nappaa myös nämä tilit seurantalistallesi asuja pohtiessasi

Photos / Courtesy of Popsugar, Instagram @sgundelach @camillecharriere @tenipanosian @L_T_W_S @emilyweiss

Kommentit (0)

FLOUNCE RUNWAY SS19: KÖÖPENHAMINA
Köpiksen neljä kiinnostavinta.
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #3
Warm summer nights.
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: COPENHAGEN FASHION WEEK SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: HIUSVINKIT KESÄN JÄLKEEN
Parhaat tuotteet hiusten muotoiluun ja hoitoon kesän jäljiltä. 
LUE LISÄÄ