INSPIRAATIO: MUOTIVIIKKOJEN PARHAAT KATUTYYLIT

Kopioitavimmat tyylinäytteet Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.


TUKHOLMA. Sandra Hagelstam ja suosikkilookimme länsinaapurista. Suoravartiset kiiltonahkabootsit ovat täsmävalinta mustalle volyymimekolle ja maksitakille.


KÖÖPENHAMINA. Kokeilevaa kerrospukeutumista parhaimmillaan. Darja Barannik miksasi onnistuneesti yhteen useamman kuosin ja tyylin.


TUKHOLMA. Testilistalla: suorat farkut, kesämekko ja farkkutakki. Helppo toteuttaa ja varioida välikauteen oman vaatekaapin antimista.


TUKHOLMA. Kokonaisuus, jonka varastamme osaksi arkityyliä: muhkea neulemekko, herrainhousut ja sirot nilkkurit ovat freesi valinta alkukevääksi.


KÖÖPENHAMINA. Kauden kiinnostavimmiksi väreiksi ovat nousseet tiilenpunainen ja paahteinen tumma oranssi. Oiva pari beigelle, mustalle ja luonnonvalkoiselle. 


KÖÖPENHAMINA. Rohkean yhdistelyn mestari Annabel Rosendahl innostaa rikkomaan muotirajoja ja miksaamaan keskenään useampaa väriä, kuosia, materiaalia, mittaa ja tyyliä.


TUKHOLMA. Darja Barannik tietää tulevan sesongin kuumimman trendin: bustier over shirt!


TUKHOLMA. Skandimaista kerrostamista parhaimmillaan. Helppo, huoleton ja mukava on-the-go -asu liikkumista vaativiin arkipäiviin.


KÖÖPENHAMINA. Himotuslistallamme: nahkatrenssi. Ajankohtainen kevättakkivalinta, joka kestää aikaa ja paranee vanhetessaan. Hyvä vaihtoehto perinteiselle biker-nahkatakille.


KÖÖPENHAMINA. Perinteinen kangastrenssi saa tänä vuonna maksimaaliset mittasuhteet. Rouheampi muotokieli vie hyvällä tavalla kauas perinteisistä ladylike -vaikutteista.


TUKHOLMA. Norjan tyyliguru Janka Polliani ihastutti hiekan ja metsänvihreän yhdistelmässä. Kultakorvikset ovat viiden pisteen kruunu lookille. 


TUKHOLMA. Paluuta tekevä testausvaate kesälle: korsetti. Pue väljän kauluspaidan päälle Celine Aagaardin tapaan.

 

Katso myös: Viikon kopioitavimmat tyylinäytteet

Photos / Courtesy of StyleDuMonde for Vogue

Kommentit (0)

BACK TO BASICS: KASVOVEDET
Kallista vettä hienossa pullossa vai monen ihohaasteen taianomainen ratkaisija? 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HUHTIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: SUPERHELEÄ KEVÄTIHO
Esittelyssä vinkit ja tuotesuosikit. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: HUHTIKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ