INSPIRAATIO: MUOTIVIIKKOJEN PARHAAT KATUTYYLIT

Kopioitavimmat tyylinäytteet Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.


TUKHOLMA. Sandra Hagelstam ja suosikkilookimme länsinaapurista. Suoravartiset kiiltonahkabootsit ovat täsmävalinta mustalle volyymimekolle ja maksitakille.


KÖÖPENHAMINA. Kokeilevaa kerrospukeutumista parhaimmillaan. Darja Barannik miksasi onnistuneesti yhteen useamman kuosin ja tyylin.


TUKHOLMA. Testilistalla: suorat farkut, kesämekko ja farkkutakki. Helppo toteuttaa ja varioida välikauteen oman vaatekaapin antimista.


TUKHOLMA. Kokonaisuus, jonka varastamme osaksi arkityyliä: muhkea neulemekko, herrainhousut ja sirot nilkkurit ovat freesi valinta alkukevääksi.


KÖÖPENHAMINA. Kauden kiinnostavimmiksi väreiksi ovat nousseet tiilenpunainen ja paahteinen tumma oranssi. Oiva pari beigelle, mustalle ja luonnonvalkoiselle. 


KÖÖPENHAMINA. Rohkean yhdistelyn mestari Annabel Rosendahl innostaa rikkomaan muotirajoja ja miksaamaan keskenään useampaa väriä, kuosia, materiaalia, mittaa ja tyyliä.


TUKHOLMA. Darja Barannik tietää tulevan sesongin kuumimman trendin: bustier over shirt!


TUKHOLMA. Skandimaista kerrostamista parhaimmillaan. Helppo, huoleton ja mukava on-the-go -asu liikkumista vaativiin arkipäiviin.


KÖÖPENHAMINA. Himotuslistallamme: nahkatrenssi. Ajankohtainen kevättakkivalinta, joka kestää aikaa ja paranee vanhetessaan. Hyvä vaihtoehto perinteiselle biker-nahkatakille.


KÖÖPENHAMINA. Perinteinen kangastrenssi saa tänä vuonna maksimaaliset mittasuhteet. Rouheampi muotokieli vie hyvällä tavalla kauas perinteisistä ladylike -vaikutteista.


TUKHOLMA. Norjan tyyliguru Janka Polliani ihastutti hiekan ja metsänvihreän yhdistelmässä. Kultakorvikset ovat viiden pisteen kruunu lookille. 


TUKHOLMA. Paluuta tekevä testausvaate kesälle: korsetti. Pue väljän kauluspaidan päälle Celine Aagaardin tapaan.

 

Katso myös: Viikon kopioitavimmat tyylinäytteet

Photos / Courtesy of StyleDuMonde for Vogue

Kommentit (0)

MUOTIFEATURE: PATISSE A LODYN TOIVELISTA
Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit.
LUE LISÄÄ
SS17 – KAUDEN KAUNEIMMAT MUOTIKAMPANJAT
Viisi editorialia, jotka jäävät mieleesi keväästä 2017.
LUE LISÄÄ
5 X SPF – PARHAAT AURINKOSUOJATUOTTEET KASVOILLE
Because you dont want to look 50 in your thirties. 
LUE LISÄÄ
KEVÄÄN KENKÄMUOTI – ESITTELYSSÄ KIINNOSTAVIMMAT MALLIT JA TRENDIT
Sesongin jalkinemuotia leimaavat mukavuus ja monikäyttöisyys. Valitsetko tänä keväänä pistokkaat, sandaalit, tennarit vai korkkarit?
LUE LISÄÄ