INSPIRAATIO: MODERNI TOIMISTOPUKEUTUMINEN

26 arkiasuideaa + viiden päivän testilista. Kokeilisitko jo ensi viikolla?

Maanantai – Silkkinen pyjamapuku
Agendallasi on maanantaipalaveri, mutta haaveilet pehmeästä laskusta konttoriarkeen? Ylellinen silkki- tai satiinipuku on satsauksen arvoinen valinta elämäsi jokaiseen maanantaipäivään sesongista riippumatta: parita kesällä pistokkaisiin, testaa leudolla talvisäällä kerrospukien pitkän villakangastakin ja sirojen nilkkureiden parina.

Tiistai – Sininen farkku + ylisuuri kauluspaita
Toimistopukeutumisen uudempi avainvaate: tyylipuhdas sininen denim. Panosta hyvään leikkaukseen ja aitoon farkkukankaaseen, parita kaksi numeroa ylisuureen A-linjaiseen kauluspaitaan (jonka voit varastaa testiin poikaystävältä) – etkä tarvitse muuta. Ajankohtaista mutta silti perinteistä.

Keskiviikko – Herrainhousut + svetari
Siistit suorat housut ovat aina asiallinen toimistovalinta, mutta luovat helposti liioitellun bisnes-lookin vapaamman pukeutumisen työyhteisöihin. Testaa herrainhousuja college-puseron tai svetarin kanssa – ja väistä suoraviivainen juristilook. Toimii niin korkojen kuin tennareidenkin parina konttorikoodista riippuen.

Torstai – Liivi + hame
Polvimittainen hame antaa kaivattua variaatiota housupäiviin. Pitkällä smokkihenkisellä liivitakilla voit muovata lookia loputtomiin: pue alle esimerkiksi tyköistuva neule tai muhkeahihainen ruffle-pusero. Testaa syys- talvikaudella tweed-kuosista villa- tai neuloshametta, keväällä nahkaa tai kevyesti kellottuvaa silkkiä.

Perjantai – Mekko + pooloneule
Ennakoi spontaani aftereille lähteminen ja testaa kerrospukeutumisen autuutta yhdistämällä suosikkikesämekkosi ohueen neulepooloon. Näin kukkakuosit ja slip dressit taipuvat toimistokelpoisesti myös talveen ja saat lämpimän sesongin suosikeille reippaasti lisää käyttökuukausia.
 

Photos / Courtesy of WhoWhatWear, Vogue, StyleDuMonde, NY times, TrendSpotter, Pinterest

Kommentit (0)

PINNALLA: CURTAIN BANGS
Otsatukka hakee inspiraationsa nyt 70-luvulta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: HOLIDAY HYGGE
Joulukuussa vuoraudutaan villaan! Kerrostetut neuloslookit vakiinnuttavat paikkansa myös kotiolojen ulkopuolella.
LUE LISÄÄ
MUOTIFEATURE: EMELIE BJÖRNBERGIN TOIVELISTA
Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit.
LUE LISÄÄ
JOULUN LAHJAIDEAT KAUNEUSTOIMITTAJALTA
Top 10 beauties for the holiday season.
LUE LISÄÄ