INSPIRAATIO: LOKAKUUN PARHAAT TYYLINÄYTTEET

Asuideat, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa.

@TINEANDREAA
All dark never fails! Tummankaan ei tarvitse tarkoittaa tylsää, kun tekstuurit varioivat denimin, nahan ja neuloksen välillä.

@L_T_W_S_
Calvin Kleinin rintataskupusero on syksyn rakastettavimpia runway- vaatteita. Vastaavaa kannattaa metsästää myös second handina – suosi istuvaa mallia ja napakkaa, muotonsa säilyttävää materiaalia.

@LOEIL_OFFICIAL
Testilistalla: selkeät voimavärit samassa lookissa. Minimalistinkin saa revittelemään petroolilla, sinisellä ja liilalla, kun asu on muuten virtaviivainen ja printtivapaa.

@STYLEHEROINE
Tämän kuvan myötä kokovalkoinen ansaitsee uuden mahdollisuuden. Kahden eri sävyn ja materiaalin liitto on erityisen kokeiltava.

@ALEXCARL
Välisesongin luottokombo: XXXL-koon kauluspaita ja trenssi. Arkilookin kruunaavat strassikorvikset, jotka tuntuvat jälleen ajankohtaisilta.

@PERNILLETEISBAEK
Anna nilkkureille lepoviikko ja testaa raskaimpia bootsejasi yhdessä silkkihameen ja villapaidan kanssa. Vastakohtien vetovoima on kiistaton!

@YOYOKULALA
Paluuta tekevä vakosametti näyttää parhaalta lämpimän murretuissa sävyissä ja aavistuksen väljäksi leikattuna. Suuntaa vintille, kirpparille tai Vestiaireen löytääksesi autenttisimman version.

@LINDATOL_
A-linjainen safaritakki ja sporttiraidoitetut puvunhousut. So chic!

@CELINE
Sovita yhteen takki ja huivi. Sesongin asustemuoti tuo trendikartalle kirjon toppa-, nahka- ja samettikaulaliinoja.

@IRINALAKICEVIC
Maskuliininen pukulook pitää yhä hallussaan suosikkiunivormumme titteliä. Valitse kookas takkimalli, sujauta alle ohut pooloneule ja olet ready-to-go.

@PANDORASYKES
Kukkamekkomania ei laannu – taivuta kesäkolttusi syksyyn bootseilla ja lämpöasteisiin sopivalla takilla. Toppakin toimii!

@MARIA_BERNAD
Muotiviikot loivat akuutin baskerikuumeen. Päiväuneksimme lämpimästä villaversiosta tai nahkabaskerista Diorin tyyliin. 

 

Photos / Courtesy of Instagram @tineandreaa @l_t_w_s_ @caroladearmas @styleheroine @loeil_official @alexcarl @maria_bernad @pandorasykes @pernilleteisbaek @yoyokulala @celine @irinalakicevic @lindatol_

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: TAMMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
LONG LIVE PHOEBE PHILO! CÉLINEN MENESTYSTARINA
Phoebe Philon tähtihetket, joilla hän muutti muotimaailmaa ja nosti Célinen tuntemattomasta ranskalaistalosta globaaliksi muotimahdiksi.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: 5 ARKIMEIKKIÄ TOIMISTOON
Meikki-ideoita maanantaista perjantaihin. 
LUE LISÄÄ
IHON SELVIYTYMISOPAS TALVEEN: OSA 2
Kaikki mitä ihosi tarvitsee pitkästä talvesta selviytymiseen.
LUE LISÄÄ