INSPIRAATIO: LOKAKUUN PARHAAT TYYLINÄYTTEET

Asuideat, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa.

@TINEANDREAA
All dark never fails! Tummankaan ei tarvitse tarkoittaa tylsää, kun tekstuurit varioivat denimin, nahan ja neuloksen välillä.

@L_T_W_S_
Calvin Kleinin rintataskupusero on syksyn rakastettavimpia runway- vaatteita. Vastaavaa kannattaa metsästää myös second handina – suosi istuvaa mallia ja napakkaa, muotonsa säilyttävää materiaalia.

@LOEIL_OFFICIAL
Testilistalla: selkeät voimavärit samassa lookissa. Minimalistinkin saa revittelemään petroolilla, sinisellä ja liilalla, kun asu on muuten virtaviivainen ja printtivapaa.

@STYLEHEROINE
Tämän kuvan myötä kokovalkoinen ansaitsee uuden mahdollisuuden. Kahden eri sävyn ja materiaalin liitto on erityisen kokeiltava.

@ALEXCARL
Välisesongin luottokombo: XXXL-koon kauluspaita ja trenssi. Arkilookin kruunaavat strassikorvikset, jotka tuntuvat jälleen ajankohtaisilta.

@PERNILLETEISBAEK
Anna nilkkureille lepoviikko ja testaa raskaimpia bootsejasi yhdessä silkkihameen ja villapaidan kanssa. Vastakohtien vetovoima on kiistaton!

@YOYOKULALA
Paluuta tekevä vakosametti näyttää parhaalta lämpimän murretuissa sävyissä ja aavistuksen väljäksi leikattuna. Suuntaa vintille, kirpparille tai Vestiaireen löytääksesi autenttisimman version.

@LINDATOL_
A-linjainen safaritakki ja sporttiraidoitetut puvunhousut. So chic!

@CELINE
Sovita yhteen takki ja huivi. Sesongin asustemuoti tuo trendikartalle kirjon toppa-, nahka- ja samettikaulaliinoja.

@IRINALAKICEVIC
Maskuliininen pukulook pitää yhä hallussaan suosikkiunivormumme titteliä. Valitse kookas takkimalli, sujauta alle ohut pooloneule ja olet ready-to-go.

@PANDORASYKES
Kukkamekkomania ei laannu – taivuta kesäkolttusi syksyyn bootseilla ja lämpöasteisiin sopivalla takilla. Toppakin toimii!

@MARIA_BERNAD
Muotiviikot loivat akuutin baskerikuumeen. Päiväuneksimme lämpimästä villaversiosta tai nahkabaskerista Diorin tyyliin. 

 

Photos / Courtesy of Instagram @tineandreaa @l_t_w_s_ @caroladearmas @styleheroine @loeil_official @alexcarl @maria_bernad @pandorasykes @pernilleteisbaek @yoyokulala @celine @irinalakicevic @lindatol_

Kommentit (0)

FLOUNCE RUNWAY SS19: KÖÖPENHAMINA
Köpiksen neljä kiinnostavinta.
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #3
Warm summer nights.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: HIUSVINKIT KESÄN JÄLKEEN
Parhaat tuotteet hiusten muotoiluun ja hoitoon kesän jäljiltä. 
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: COPENHAGEN FASHION WEEK SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista. 
LUE LISÄÄ