INSPIRAATIO: KESÄKUUN KATUMUOTI

10 lookia, jotka varastaa Instagramista viime kuulta.

Laatikkobleiserit kiinnostavat myös keskikesällä. Maria Bernadin pukema maskuliininen, hartialinjasta topattu vintage -malli näyttää skarpilta kapeiden housujen ja nyörisandaalien kanssa. Jos villasekoitteinen bleiseri tuntuu liian talviselta, testaa materiaaliksi pellavaa. Takin seuraksi sopii myös slip dress tai kietaisuhame Irina Lakicevicin tapaan. 

Pyöräilyshortseista nousi katumuodin marginaalihitti alkukesästä. Ainakin Pernille Teisbaek saa trikoot näyttämään ennätyshyviltä yhdistäessään ne tennareihin ja bleiseriin. Modernin lenkkeilytyylin taitaa myös Sophia Roe täällä.

Lähelle culottes -mittaa pätkäistyt farkkushortsit kiinnostavat nekin tänä kesänä. Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antoi lisää vinkkejä niiden pukemiseen kesäkuun artikkelissaan.

Tibin tuorein resort -mallisto innoitti testaamaan ylipitkien puvunhousujen kanssa huomaamattomia remmikenkiä. Sama toimii myös paksupohjaisten sandaalien kanssa, jolloin siluetista tulee alleviivatun raskas ja valuva.

Loulou de Saisonin vihreä pastelliunivormu on Acne Studiosilta, kengät Célinelta.

Mökkikausi palautti sade- ja tuulitakit pinnalle. Testaa kaupunkikäytössä farkkujen kanssa tai jalosta Marantin kevätrunwayn näytöslook festareille sopivaksi. Pernille Teisbaekin takki on Samsoe Samsoelta, Sophia Roen pusakka Isabel Marantilta. Hyviä sadetakkeja löydät Rainsilta.

Alkukesän instagrammatuimmasta häälookista vastasi Emma RosenzweigBridal- ja couture -viikkojen aseman vahvistuminen on monipuolistanut hyvällä tavalla perinteistä hää- ja juhlapukeutumista, ja yhtenäistänyt linjaa varsinaisten muotiviikkomallistojen kanssa. Rosenzweigin boheemi morsiuslook on ihana ja Jacquemuksen jättilieri täydellinen pari läpinäkyvälle pitsimekolle.

 

Photos / Courtesy of Instagram @maria_bernad @irinalakicevic @pernilleteisbaek @louloudesaison @sophiaroe @emma_leth

Kommentit (0)

ANGELINA ILMAST: COPENHAGEN FASHION WEEK SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #3
Warm summer nights.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: HIUSVINKIT KESÄN JÄLKEEN
Parhaat tuotteet hiusten muotoiluun ja hoitoon kesän jäljiltä. 
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY SS19: KÖÖPENHAMINA
Köpiksen neljä kiinnostavinta.
LUE LISÄÄ