INSPIRAATIO: KAMPAUSIDEOITA PIKKUJOULUUN

Sesongin trendikkäimmät juhlakampaukset on helppo toteuttaa, mutta lopputulos ei missään tapauksessa näytä vaivattomalta. 

Kiiltävän sileää. Juhlakampauksena ainoa vaihtoehto eivät ole glamour-kiharat - yhtä näyttävän kampauksen saat myös suoriin hiuksiin. Niin korkea nuttura kuin taaksekammattukin kampaus tarvitsee kaverikseen vahvan hiuslakan, kiiltosuihkeen ja tiheäpiikkisen kamman. 

Rento niskanuttura. Arkinenkin pikanuttura parittuu juhla-asuun kätevästi - näyttävään asuun tai meikkiin sopii nimittäin rennompikin kampaus. Kokeile niputtaa hiukset muutamaan pienempään sykeröön takaraivolle. Muutaman minuutin nutturaan sopii pariksi näyttävät korvikset. 

Hiusnauhat ja letit. Hiusnauha viimeistelee asun ja tuo lettiin tai puoliponnariin pienen lisäyksen. Kiinnitä hiukset samettisella nauhalla, joka pysyy hyvin myös liukkaissa kutreissa. Lisää ideoita hiusnauhoihin täältä

Lainetta ja kiharaa. Eiliset kiharat taipuvat kivoiksi laineiksi juhlailtana ja päivittyvät muutamalla näyttävällä pinnillä. Pinnien asetteluun saa hakea inspiraatiota 90-luvulta. Toisaalta klassiset glamour-kiharat sivujakauksella eivät varmasti jätä ketään kylmäksi. Kohtalokkaat lainekiharat tuovat kimalleasuun arvokkuutta. 

 

Lue myös: Inspiraatio: Pikkujoulukauneus
Lue myös: Inspiraatio: pikkujoulupukeutuminen
Lue myös: 8 x onnistunut juhlalook 

Photos / Courtesy of Harper's Bazaar, Glamour

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: LOKAKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: PARIS FASHION WEEK SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: MAC RUBY WOO
Kaikkien punaisten huulipunien benchmark. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: LOKAKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ